İYİ’ler geliyor

İYİ’ler geliyor

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık mesaisinin tamamını parti çalışmalarına ayırıyor.

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık mesaisinin tamamını parti çalışmalarına ayırıyor. Yaklaşık üç yıldan bu yana ara vermeden sahada siyaset yapan Altınışık tüm ibrelerin kendilerine döndüğünü söyledi. Tüm anketlerin bunu işaret etiğini belirten Altınışık “İYİ’ler geliyor” dedi. 

 

İYİ PARTİ SAHADAN HİÇ ÇEKİLMİYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de geniş kitlelere ulaşma çabası içinde olan Millet ittifakı bileşeni partiler kamuoyundan yoğun talep görüyor.    Muhalefet partileri içinde İyi Parti ve İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, ekibiyle beraber çarşı Pazar sürekli dolaşıyor, her gün de üye kaydı yapılıyor. İl Başkanı Altınışık, İyi Parti olarak kuruldukları günden bu yana güçlü bir şekilde yollarına devam ettiklerini, herkesin sorunlarını dinleyerek çözüm üretme gayretinde olduklarını, yapılması olası bir seçimle de parlamentoda güçlü şekilde yer alacaklarını belirtti.

 

SOSYAL MEDYAYI İYİ KULLANIYORLAR

Bu arada sosyal Medyayı da en iyi şekilde kullanan Altınışık ve ekibi tüm gelişmeleri anında paylayarak partililerle iletişimi en iyi şekilde sağlıyorlar. İl Başkanı Bülent Altınışık, partisine dair önemli bir paylaşımda bulundu. Altınışık, sosyal medya hesabından partinin yıllara göre üye kayıt çalışması ve rakamları konusunda bilgi verdi. Partinin kurulduğu günden bu yana üye kayıt rakamlarını paylaşan Başkan Altınışık, “İyilik güneşi yükseliyor. Bu rakamlar tahmin değil, yüzde yüz gerçektir. İşte İyi Parti’nin yıllara göre üye sayısı” açıklamasında bulundu.

 

YÜKSELİŞİMİZE KİMSE ENGEL OLYAMAYACAK

İyi Parti’nin yükselişinin engellenemediğini ve bu yüzden provokatif bazı gelişmelere şahit olduklarını söyleyen Altınışık, bunların da partinin yükselmesine engel olamayacağını ifade etti. Altınışık, “İyi Parti güçlü bir şekilde geliyor. Kurulduğundan kısa süre sonra gücünü zaten gösterdi, rüştünü ispatladı. Şimdi daha güçlü geliyoruz. Kimse buna engel olamayacak. Sokak sokak, ev ev, çarşı Pazar dolaşarak vatandaşın arasındayız. Herkesin derdini dinliyor ve çare olmak için İyi’ler geliyor”  dedi.

 

TÜM ANKETLER BİZİ İŞARET EDİYOR

Anketlerde çok güçlü göründüklerini ve bunun da artık gizlenemediğini vurgulayan Altınışık, anketlerin gelecek için işaret verici olduğunu söyledi. Her gün düzenli olarak üye kaydı yaptıklarını ve bunu da sosyal medyadan paylaştıklarını açıklayan Altınışık, “Düzenli şekilde üye kaydı yapıyoruz. Bunları da sosyal medyadan paylaşıyoruz ki herkes görsün. Anketler güçlü şekilde geldiğimizi gösteriyor. İnşallah milletimizin sorunlarına çare, dertlerine derman olacağız” dedi.

 

GÜNDE ORTALAMA 200 KİŞİYLE GÖRÜŞÜYOR

Yapılan anketlerde İyi Parti’nin oy oranının sürekli arttığı gözlenirken, bu durum ulusal basına da yansıyor. Öte yandan sosyal medyada İyi Parti’nin üye kaydına yönelik hemen her gün görüntüler ve açıklamalar da paylaşılıyor. İl Başkanı Altınışık ve ekibinin de düzenli olarak ziyaretler gerçekleştirdiği, vatandaşlarla sürekli bir araya geldiği görülüyor ve bu görüntüler de sosyal medya aracılığıyla paylaşılıyor. Vatandaşlar özellikle geçim sıkıntısı, ekonomik zorluklar, TL’nin değer kaybı gibi sorunları İyi Parti yöneticilerine ilettiği gözleniyor.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız