İYİ Parti’nin adaylarını TBMM’ye göndereceğiz

İYİ Parti’nin adaylarını TBMM’ye göndereceğiz

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, 14 Mayıs seçimleri için hedeflerinin büyük olduğunu söyleyerek, “El birliğiyle gece gündüz çalışacağız.

14 Mayıs seçimlerinden sonra Millet İttifakı’nın adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olacak, İYİ Parti’nin adaylarını ise TBMM’ne göndereceğiz” dedi.

BAŞKAN KUZUCU EV EV GEZİYOR 

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Av. Yavuz Kuzucu adayları Bülent Şükrü Altınışık, Orhan Kılıç ve Sevim Pehlivanlı Özbek ile birlikte ev ev, kapı kapı gezerek seçim çalışmalarına hız verdi. Genel Başkanları Meral Akşener’in selamıyla kapıları çalan Başkan Kuzucu, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri için partilerine destek istedi.

 

14 MAYISTA BİR GÜNEŞ DOĞACAK

Seçim çalışmaları kapsamında bir gün pazarda, bir gün esnafların içinde olarak her gün halkın içinde olan İl Başkanı Kuzucu, “Allah’ın izni ile 14 Mayısta bir güneş doğacak. Tüm haksızlıklar adaletsizlikler bitecek. Ülkemiz derin bir nefes alacak çünkü güneşimiz ülkemizi ve dünyamızı aydınlatacak”

 

KAZANAN MİLLET İTTİFAKI OLACAK 

Kuzucu, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim ülkemiz için bir dönüm noktası olacağına işaret ederek, “Milletimizin teveccühü ile tek adam yönetimine son verilerek tekrar parlamenter yönetime geçileceği günler yakındır. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için Kırıkkale’de gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah’ın izni ile 14 Mayıs’ta bu düzen değişecek ve kazanan ‘Millet İttifakı’ olacaktır” dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız