İYİ Parti’den aşure günü etkinliği

İYİ Parti’den aşure günü etkinliği

nedeniyle İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından aşure etkinliği düzenlendi. Parti tarafından yapılan aşureler Cumhuriyet Meydanı Sevgi Yolu üzeri ve Hüseyin Kahya Parkı’nda vatandaşlara ikram edildi.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının sembolü ve Muharrem ayı nedeniyle İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından aşure etkinliği düzenlendi. Parti tarafından yapılan aşureler Cumhuriyet Meydanı Sevgi Yolu üzeri ve Hüseyin Kahya Parkı’nda vatandaşlara ikram edildi.

DAYANIŞMA, BERABERLİK, BOLLUK

İYİ Parti İl Başkanlığı tüm Teşkilatlarının katılımı ile Cumhuriyet meydanı Sevgi Yolu ve Hüseyin Kahya Parkında kurmuş oldukları stantlarla gerçekleştirdikleri Aşure etkinliği ile  Esnaf ve  vatandaşlara  aşure ikramında bulundu.  Başkanı Bülent Şükrü Altınışık "Aşure gününün tüm halkımıza, dayanışma, beraberlik, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum" dedi.

TÜM SORUNLARA KARŞI BİRLIK OLMALIYIZ.

Muharrem ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olduğunu kaydeden Altınışık, “Aşure gününde, pandemi, sel ve yangın gibi acı olayların son bulması dileklerinde bulundu. Muharrem Ayı matem ayı olmakla beraber içinde barındırdığı Aşure Günü, paylaşmanın ve dayanışmanın perçinlendiği bir gündür. Bu gün, içinde bulunduğumuz tüm sorunlara karşı birlik olmaya bizleri teşvik etmelidir.

ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN

“Yüce Allah'tan Aşure Günü'nü de içinde barındıran bu mübarek ayda yapacağımız ibadetlerin kabul olmasını niyaz ediyor, Muharrem ayının milletimiz ve tüm İslam âlemi için birlik ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. "Çok iyi biliyoruz ki, Paylaştıkça çoğalıyoruz ‘'  şeklinde konuşan İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık Allah herkesten razı olsun“  dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız