İYİ Parti’de ikinci Kuzucu dönemi

İYİ Parti’de ikinci Kuzucu dönemi

İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

İYİ PARTİ MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAPILDI

İYİ Parti’de ikinci Kuzucu dönemi

İYİ Parti’de Pazar günü yapılan Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı İkinci Olağan Kongresinde, tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Av. Yavuz Kuzucu, delegelerin güvenoyunu alarak yeniden Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçildi.

Türkiye genelinde siyasi yaşanan İYİ Parti’de, Genel Başkan Meral Akşener'in talimatları doğrultusunda çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı İkinci Olağan Kongresinde, 436 delege oy kullandı. Birlik ve beraberlik vurgusu yapılan kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Av. Yavuz Kuzucu, delegelerin güvenoyunu alarak yeniden başkanlık görevine seçildi.

Kongreye İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, CHP Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Arif Erdal, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen ve çok sayıda İYİ Partili katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongrede, İYİ Parti'nin gelecek dönemlerde iktidar olması için gereken çaba ve gayretin gösterileceği belirtildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan kongrenin Divan Başkanlığına İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş seçilirken, Divan Üyeliklerine Necati Alsancak ve Faik Bektur seçildi. Kongrede bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kucuzu, “Daha önce içinde bulunduğum siyasi partiye küçük yaşta gönül vermiş, aileden gelen vatan, millet sevgisi ve demokrasi anlayışıyla hareket etmiştim. Tüm yaşantım boyunca doğrunun yanında olmaya büyük çaba harcamış kesinlikle hep yanlış olan şeylerle mücadele etmişimdir.”

"O günkü siyasi konjonktürde milliyetçi, muhafazakâr bir siyasi partimizde önce üye, sonra Merkez İlçe Başkanlığı, İl Başkan Vekilliği ve Üst Kurul Delegeliği görevlerinde bulundum. Yaklaşık dokuz yüz elli delegeyle beraber ben de olağanüstü kurultay yapılmasıyla ilgili Kırıkkale’de Şevket Özsoy arkadaşımızla imza vermiştim. Şevket Özsoy arkadaşımızla beraber tüm baskı ve yıldırmalara, şantajlara boyun eğmeyerek dik durmasını bilmiş, demokrasi hareketine büyük destek olmuştuk.”

KENDİ ŞAHSİ MENFAATİMİZ İÇİN DÜŞÜNMEDİK

“Çünkü partimizin geleceğiyle ilgili endişelerimiz vardı. Çünkü ülkemiz iyi idare edilmediği halde gerekli uyarılar yapılmıyordu. Vay sen misin? Kurultay için imza veren. Demediklerini, yapmadıklarını, söylemediklerini bırakmadılar. Her türlü şantaja karşı koyduk. Birçok kimsenin kafasını göstermeye cesaret edemediği günlerde tüm tehditleri bertaraf edip hiçbir haksızlığa boyun eğmedik. Allah'ın izniyle Kırıkkale'nin tüm sokak ve caddelerinde dimdik yürüdük. Kimselerden korkmadık, yılmadık. Bir adım geri atmadık. Hiçbir makam ve mevkii kendi şahsi menfaatimiz için düşünmedik, kullanmadık.”

“Bugün içinde bulunduğum, üyesi olmaktan gurur duyduğum İYİ Parti Kırıkkale Teşkilatında da aynı dürüstlük, aynı vatan, millet ve demokrasi anlayışıyla hareket ediyorum. Sizler sağ olun, teşkilatımızın ilk kongresinde beni Merkez İlçe Başkanlığına layık gördünüz. Bugün bir kez daha karşınızdayım ve aynı görev için oylarınıza talibim” dedi. Kuzucu'nun konuşmasının ardından programa katılan diğer protokol üyeleri de konuşma yaparak, kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, Av. Yavuz Kuzucu delegeler tarafından tekrar İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçildi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı