İYİ PARTİ YÖNETİMİ MUM IŞIĞINDA TOPLANTI YAPTI

İYİ PARTİ YÖNETİMİ MUM IŞIĞINDA TOPLANTI YAPTI

Zamlı fatura tepkisi

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, doğalgaz ve elektriğe gelen son zamları gaz lambası ve mum ışığında gerçekleştirdikleri toplantıda protesto ettiler.

 

MUM IŞIĞINDA TOPLANTI

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gaz lambası ve mum ışığında gerçekleştirdi. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yavuz Kuzucu, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Özen ve partililer katıldı. 

 

BİZE BİLE AĞIR GELİYOR

Elektrik zamlarına mum ışığı ile tepki göstererek yönetim kurulu toplantısını yaptıklarını söyleyen İl Başkanı Altınışık, “Elektrik faturası parti olarak bizlere bile ağır geliyor. Vatandaşlarımız evinde karanlıkta oturuyor. İnşallah sandık önlerine geldiğinde milletimiz mevcut iktidarı karanlığa gömecektir” dedi.

 

ZAMLAR GERİ ÇEKİLSİN

Son olarak Başkan Altınışık, “Elektrik zamları geri çekilene kadar il yönetim kurulu toplantılarımızın bir bölümünü sembolikte olsa mum ışığında gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız için lüks değil zorunluluk olan elektrik ve doğalgaz zamları geri çek



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız