İYİ Parti heyeti esnafın yanında

İYİ Parti heyeti esnafın yanında

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, vatandaşın sıkıntılarını bildiğini ve yaşadıklarını söyleyerek, “Ekonominin durumu ortada. Kime dokunsan bin ah işitiyorsun. Esnaf perişan, müşteri ondan perişan” dedi.

İYİ Parti Kırıkkale Teşkilatı kadın yöneticileri bir hafta boyunca tüm semt pazarlarında bulunan pazarcı esnafları ve vatandaşlarla bir araya geldi. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık´ın talimatıyla semt pazarlarını ziyaret eden kadın yöneticiler, pazarcı esnafının ve alışveriş yapan vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek, notlar aldılar. Almış oldukları notlar neticesinde hazırlamış oldukları raporları genel merkez ilgili bölümlerine gönderilmek üzere İl Başkanlığına teslim edildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, ‘´Vatandaşlarımızın sıkıntılarını hepimiz biliyor, hepimiz yaşıyoruz. Ekonominin durumu ortada. Kime dokunsan bin ah işitiyorsun. Esnaf perişan, müşteri ondan perişan. Bu hafta il ve ilçe Yönetimimizde bulunan kadın Yöneticilerimizin talebi üzerine 1 hafta boyunca Kırıkkale´de kurulan tüm semt pazarlarını ziyaret ettik. Bu ziyaretleri özellikle kadın yöneticilerimiz gruplara ayrılarak gerçekleştirdi.  Sadece sıkıntılarını dinlemek üzerine gerçekleştirilen bu ziyaret esnasında hem esnaflarımızın hem de alışveriş yapan vatandaşlarımızın söylemlerini genel merkezimize iletilmek üzere raporladılar”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız