İYİ Parti her yerde

İYİ Parti her yerde

İL BAŞKANI BÜLENT ŞÜKRÜ ALTINIŞIK SAHADA VATANDAŞIN YANINDA OLMAYA GAYRET ETTİKLERİNİ SÖYLEDİ

İYİ Parti her yerde

İYİ Parti Kırıkkale teşkilatı Kırıkkale’de düzenlenen tüm etkinlik ve programlara tam kadro katılıyor. Bu arada İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ve yönetimi esnaf, hasta, düğün ve cenaze törenlerine de katılarak vatandaşlarla beraber oluyorlar.

GENEL BAŞKANIN RÜZGARI

Genel Başkan Meral Akşener’in yurt genelinde estirdiği rüzgarı arkasına alan İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı dur durak bilmiyor. İl başkanı Bülent Şükrü Altınışık’ın başkanlığındaki parti yönetimi, ilçe teşkilatı, Kadın ve gençlik kolları başkanlığı yöneticileri Kırıkkale’de düzenlenen umuma açık tüm etkinlik ve programlara tam kadro katılarak önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Özellikle muhalif kesimin organize ettiği etkinlik ve programlarda yer alarak destek veriyorlar. Yakın zamanda zamları protesto ve savaşa hayır mitinglerinde tam kadro en ön sıralarda yer alan İYİ Partililer katılımcılar ve vatandaşların yoğun ilgisini ektiler.

ZAMANININ TAMAMI SİYASET

Kırıkkale’de aktif siyaset yapan en eski siyasetçi olma özelliğine sahip İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık 2018 seçiminden sonra da aktif siyaseti hiç bırakmadı. O günden bu güne sahalarda siyasetini sürdüren Altınışık il, ilçe kadın kolları gençlik kolları ve diğer kurulları ile zamanının tamamını siyasete ayırıyor.  Kırıkkale’deki tüm etkinliklere cenaze, düğün ve özel günlere katılarak insanların içinde olmaya özen gösteriyor. Bu arada parti içi çalışmalarda da parti içindeki tüm kurulları düzenli şekilde çalışmasına imkan sağlıyor. Özellikle üye kayıt konusunda ciddi bir aşama kaydederek genel merkeze en başarılı iller arasında gösteriliyor.

SİYASETİN AMACI BU OLMALI

İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık siyasetin ana amacının aslında insanların iyi bir ortamda yaşaması ve insanların refahı huzuru için çalışma olduğunu bunu da parti olarak yapmaya çalıştıklarını söyledi. Genel Başkanı Meral Akşener’in öncülüğünde İYİ Parti’nin Türkiye genelinde estirdiği rüzgarı Kırıkkale’de de fazlasıyla estirmek için çaba harcadıklarını söyledi. Bunun için tüm kurullarıyla sahada vatandaşın yanında olmaya gayret ettiklerini bildirdi. Altınışık Kırıkkale teşkilatları olarak vatandaşların gösterdiği ilgi alakaya da teşekkür ettiklerini belirtti.     

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız