İYİ Kİ DEMOKRASİ VAR

İYİ Kİ DEMOKRASİ VAR

Eski İçişleri Bakanı, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Beşir Atalay, ??İyi ki sandık var, iyi ki seçim var, vatandaşlar bayram havasında oy kullanıyor?? dedi.

DEMOKRASİYİ MİLLET YÖNETİYOR
Beşir Atalay, ortaokulu okuduğu Atatürk İlköğretim Okulu?nda 1416 Nolu sandıkta oyunu kullandı. Önce kimlik belgisini sandık görevlilerine veren Atalay sandık görevlilerdi ile tokalaşarak kolaylık diledi. Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Atalay, ??Türkiye artık son noktaya geldi. İyi ki sandık var, iyi ki seçim var, vatandaşlar bayram havasında oy kullanıyor. Sandık ve demokrasi ile milletimiz ülkeyi yönetiyor. Artık son nokta ülkemize hayırlı uğurlu olsun?? diye konuştu
 
UZUN MARATONUN SONUNA GELDİK
Atalay, ??Uzun bir maratonun sonuna geldik. Bugün halkın karar günü. Halkın kararına saygı duyacağız. Güzel bir hava var. Demokrasi şöleni var. Umuyorum, demokrasi ve özgürlüğü bu ülkeye getirmek için çabalarımız yerini bulur. Bugün basında dikkatimi çeken, iyi ki sandık var, iyi ki seçim var başlığı her şeyi anlatıyordu. Türkiye demokrasi ile ileri geleceğe yürüyor?? Aynı okula oy kullanmaya gelen vatandaşlar da Atalay?a yoğun ilgi gösterdi, ?Kırıkkale?nin gururu` şeklinde tezahüratta bulundular. Atalay, daha sonra partililer ile Kırıkkale?de bulunan diğer okullardaki sandıkları ziyaret etti.


1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı