İyi bir takım kurduk

İyi bir takım kurduk

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş ve yönetimini ziyaret etti. Kırıkkalespor Başkanlığına geldiği günden itibaren yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Karakuş, iyi bir takım kurduklarını ve başarıya ulaşmak adına özveriy

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Vali Ali Kolat, Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş’u ve yönetimi iadeyi ziyaret etti. Kulüp binasın önünde Vali Kolat’ı Kırıkkalespor Başkanı Karakuş, yöneticiler ve sporcular karşılarken, Vali Kolat, Başkan Karakuş, yöneticilerle ve sporcularla tokalaşarak tek tek sohbet etti. Karşılamanın ardından Başkan Karakuş ve yöneticilerle konuşan Vali Kolat, Kırıkkalespor hakkında ve yapılan çalışmalar hakkında Başkan Karakuş’tan bilgi aldı.

İYİ BİR TAKIM OLUŞTURDUK

İlk olarak teknik kadro hakkında bilgiler veren Başkan Karakuş, 2’si A takım, 3’ü alt yapı olmak üzere 5 tane Antrenör ile anlaştıklarını belirtti. Kırıkkalespor bünyesinde toplam 150 kişinin çalıştığını belirten Başkan Karakuş, Antrenörler ile birlikte Kırıkkalespor’u lige hazırladıklarını söyledi. Oyuncuları lige hazırlamak için yönetim kadrosunun büyük bir özveri ile çalıştığını söyleyen Karakuş, Kırıkkalespor’un bu sezon için iyi bir takım oluşturulduğunu da ifade etti. Karakuş ayrıca eski takımdan 2 oyuncunun ücret talep etmeden oynamak için kulübe başvurduğunu söyledi.

SORUNLARI GİDERİYORUZ

Sorunların yavaş yavaş giderildiğini anlatan Başkan Karakuş, Türk Metal Sendikası ile görüşmelerinin sürdüğünün de altını çizdi. Bazı sıkıntıların devam ettiğini belirten Karakuş, şu anda ilk çözmek istedikleri sorunun araç sorunu olduğunu bunun için ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmelerinin olduğunu, İl Milli Eğitim Müdürünün ise kendilerine destek verdiğini söyledi.

MAHKEMEDEN TEMİZ ÇIKACAĞIZ

Kongrenin geç sonuçlanmasından dolayı da sıkıntılar çektiklerini belirten Başkan Karakuş, borçlardan dolayı çok büyük sıkıntılar çektiklerini ve bu sıkıntılarla mücadele etmek için gece gündüz yönetim ile birlikte toplantılar yaparak, fikirler alınarak borçların kapanması için çalıştıklarını, mahkeme konusunda ise de kendilerini haklı gösterecek konular hakkında araştırmalar yaptıklarını söyledi.

KOLAT’A FORMA HEDİYE ETTİLER

İyi bir takım oluşturulduğunu belirten Başkan Karakuş, bu yıl olmaz ise gelecek sezon Kırıkkalespor’un tekrar profesyonel lige çıkacağından emin olduklarını, bunun için ise yönetim ile birlikte çalışmaların ve anlaşmaların sürdüğünü açıkladı. Bilgilerin ardından Başkan Karakuş, Vali Kolat’a Kırıkkalespor’un 71 numaralı formasını hediye ederek, desteklerinden dolayı Basın mensuplarını da teşekkür etti.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Başkan Karakuş ve yönetimin özverili bir şekilde çalıştığını söyleyen Vali Kolat, ne kadar iyi niyetli bir yönetim olduğunuzu biz biliyoruz, kamu oyuna da iyi niyetinizi gösterdiğiniz taktir de teknik kadro gibi, oyuncular gibi Kırıkkale halkı da Kırıkkalespor’un ve yönetimin arkasında olacağından emin olduğunu belirtti. Kırıkkalespor’un başarısı için ellerinden gelen desteğıi vereceklerini söyleyen Vali Kolat, Karakuş ve yönetime başarılar diledi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ