İYİ PARTİ´DE MERKEZ İLÇE KUZUCU´YA EMANET

İYİ PARTİ´DE MERKEZ İLÇE KUZUCU´YA EMANET

İYİ PARTİ´DE MERKEZ İLÇE KUZUCU´YA EMANET

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine Genel Başkan Meral Akşenir´in oluru Yavuz Kuzucu getirildi. İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık´ın yanı sıra İl Genel Meclis Üyesi Şevket Özsoy, eski Belediye Başkan Adayı İsmail Dursun Kuzucu ve çok sayıda partili katıldı. Devir teslim törenin de bir konuşma yapan Başkan Altınışık, ?Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar kurucu merkez ilçe başkanı olarak görev alan Faik Bektur işleri dolayısıyla istifa etti. 2 yıldır çok aktif çalışarak partimiz için gece gündüz çalıştı. Kendisine İYİ Parti ailesi olarak teşekkür ederim?
Altınışık konuşmasının devamında ?Siyasette gelecekte daha iyi yerlerde göreceğimiz, kendi çocuğumuz, kendisini yetiştirmiş avukat değerli kardeşimiz Yavuz Kuzucu´ya görevi teslim etti. Biz il teşkilatı olarak Yavuz Kuzucu için genel merkeze talepte bulunduk. Onlarda bizi kırmadılar. Biz Yavuz kardeşimizin hem tecrübesine hem de gençliğine güveniyoruz. Partimizi bir adım öne taşıyarak daha iyi yerlere getirecek. Arkasında siyaseti çok iyi bilen bir babası var. Baba çok önemlidir. Kendisine merkez ilçe başkanlığı görevinde başarılar dilerim. En kısa sürede kendi kadrosunu kurarak yarın seçim var gibi çalışacak?
Merkez İlçe Başkanlığı görevine getirilen Yavuz Kuzucu ise ?Bu partinin zor şartlar altında kurulduğunu yakinen bilen bir kişiyim. Genel Başkanımıza olmadık iftiralar atıldı fakat iftiralarda boğuldular. Partimizi bugün Türkiye siyasetine yön veren bir duruma geldi. Geleceğimiz daha iyi olacak. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz takdirde partimiz daha iyi yerlere gelerek ilk gelen seçimlerde çok güzel sonuçlar alacağına inanıyorum? diye konuştu.
Bu haftanın zafer haftası olduğunu hatırlatan Kuzucu, ?İnşallah bizlerde partimizi zaferden zafere ulaştırırız. Partimizi iktidar, genel başkanımızı Cumhurbaşkanı, İYİ Parti kadrolarını ise söz sahibi yaparız. Kurucu Merkez İlçe Başkanımız çok büyük çalışmalarda bulundu. Biz her zaman emrindeyiz. Kendisine teşekkür ederim? diye konuştu. Faik Bektur ise görevinden istifa ettiğini fakat her zaman İYİ Parti´nin çatısı altında yer alacağını söyleyerek, genç Başkan Yavuz Kuzucu´ya başarılar diledi. Yapılan konuşmaların ardından ise İl Başkanı Altınışık tarafından Kuzucu´ya rozeti takıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız