İyi aşçı temiz olur

İyi aşçı temiz olur

ANKARA VE YOZGAT´TAN GELEN AŞÇILAR GELECEĞİN AŞÇILARIYLA BULUŞTU

ANKARA VE YOZGAT´TAN GELEN AŞÇILAR GELECEĞİN AŞÇILARIYLA BULUŞTU

İyi aşçı temiz olur

Kırıkkale´nin Bahşılı ilçesindeki Bahşılı Yeşil Vadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ankara ve Yozgat´tan gelen aşçıları ve öğrencileri ağırladı.

AŞÇILAR VE PASTACILAR DERNEĞİ

Kırıkkale Aşçılar ve pastacılar derneği üyesi Hakkı Can Çinkaya´nın girişimleriyle böyle bir program düzenlenirken öğrenciler aşçılara sorular yönetti. Düzenlenen seminerde ustalar iyi bir aşçı olmanın sırlarını öğrencilere anlattı.

AŞÇILAR BAŞARILARINI ANLATTILAR

Başarının sırrını da anlatan aşçılar, "İyi bir aşçı olmak istiyorsanız sürekli girişimci ve yeniliklere açık olmanız lazım. Başarıya giden yolda inanmak çok önemlidir. Biz bu yollardan geçerken ilk olarak bulaşık yıkadık. Kimse bulaşık yıkıyorum diye gocunmasın. Eğer mutfakta çalışıyorsanız gocunmak olmak olmaz? dediler.

İYİ AŞÇI TEMİZLİĞİNDEN ANLAŞILIR

Mutfağa geçen aşçılar yemek yaparak öğrencilere uygulamalı olarak ders verdiler. İyi bir aşçının hijyenik ve temiz olunması gerektiğini söyleyen aşçılar, "İşinizde temizliği ön planda tutun. İyi bir aşçının sakalı olmaz, tırnakları kısa ve temiz olur, kafalarına muhakkak şapka takması gerekir" dediler.

AŞÇILARLA İLGİLİ YETKİLİLER KATILDI

Etkinliğe İç Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Serkan Dursun, Ankara Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Mahmut Dolmacı, Yozgat Aşçılar ve pastacılar Derneği Başkanı Mustafa Çetin, ANPÜDER Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Akgönül, İç Anadolu Aşcılar Pastacılar Federasyonu Üyesi Hüseyin Çetinüz, Kırıkkale Aşçılar Pastacılar Derneği Başkan yardımcısı Hakkı Can Çinkaya, Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkanı Muhammed Sarı katıldı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti