İtirazı geri çekin

İtirazı geri çekin

Koop İş Sendikası üyeleri yetki mücadelesi için Tez Koop İş Sendikası önünde basın açıklaması yaptı. Koop İş Sendikası İşçi Temsilcisi Murat Türkekul yapmış olduğu açıklamada Tezkop İş Sendikasının yapmış olduğu itirazı geri çekmelerini istedi.

UTANÇ VERİCİ

Türkekul? 2 yıldır devam eden örgütlenme mücadelesi neticesinde Milli Eğitim Bakanlığında Yetki Tespiti Koop-İş Sendikasına verilmiştir. Bu güne kadar Yetki Tespitine, itiraz etmeyeceklerini her platformda ifade eden Tez-Koop-İş Sendikası bahse konu Yetki tespitine itiraz etmiştir. Sendikacılık hareketi için utanç verici olan bu itiraz, 17.000 işçinin insan gibi yaşaması için yapılması gereken Toplu İş Sözleşmesini geciktirmeye yöneliktir. Tez-Koop iş Sendikası yöneticilerine sesleniyoruz."

İŞÇİ ÖRGÜTÜSÜNÜZ

?Sizler Ticari bir işletmenin yöneticisi değilsiniz. Sizler işçi haklarını savunmayı ilke edindiğini iddia eden işçi örgütüsünüz. Hatanızdan bir an evvel geri dönün ve itirazınızı geri çekin.17.000 işçinin 1 gün bile bekleyecek sabrı kalmamıştır. Ne olduğunuzu hatırlayın. Aksi halde, bu 17.000 işçi örgütlü olduğunuz diğer işyerlerine ve tüm işçi camiasına sınıfınıza nasıl ihanet ettiğinizi anlatacaktır. Tez Koop-İş Sendikası yöneticileri derhal itirazınızı çekin. İtiraz çekilmezse Ankara`ya giderek, Tez Koop-İş Sendikasının Genel Merkezi ve Türk-İş önünde gerekirse çadır kurup, durumu tüm Türk halkına duyuracağız ?dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü