İtfaiyeciler havuzda serinliyor

İtfaiyeciler havuzda serinliyor

Kırıkkale'de görev yapan itfaiyeciler 25 Eylül – 1 Ekim İtfaiye Haftasını kutluyor. Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, başlattıkları uygulama ile Sabah sporu yaparak güne zinde bir başlangıç yapıyor.

24 SAAT GÖREVDELER

Vatandaşların can ve mal güvenliği için 24 saat görev yapan itfaiye erleri Sabah sporlarını itfaiye önündeki alanda gerçekleştiriyor.  İtfaiye Müdürlüğü’nde masa tenisi ve voleybol gibi aktiviteleri oynayan itfaiye erleri Spor faaliyetlerine ısınarak ve koşarak başlıyorlar. İtfaiye erleri daha sonra İtfaiye binası içinde bulunan kondisyon aletleriyle çalışıyorlar. Göreve dinç başlamak ve kondisyonlarını korumak amacıyla güne sporla başlayan itfaiye erleri haftanın belirli günlerinde ise İtfaiye Müdürlüğü yakınında bulunan Kapalı spor salonunda daha geniş çaplı spor eğitimi yaparken, Olimpik yüzme havuzunda dalgıçlık ve su arama kurtarma eğitimi alıyorlar

 

ÖNEMLİ BİR GÖREV

Büyük ve önemli bir görevi yerine getiren Kırıkkale Belediyesi İtfaiye çalışanları, insanımız ve tüm canlıları, başta yangın felaketi olmak üzere, deprem, sel gibi birçok doğal afete karşı koruyup onlara siper olmaktadır. Bununla birlikte itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olup beraberinde büyük sorumluluklar getirmektedir. Vatandaşlarımıza her anlamda önem veren bir anlayış çerçevesinde Kırıkkale Belediyesi olarak, itfaiye ekiplerimizin gerekli tüm teçhizatla donanmış ve günün teknolojik imkanlarından en üst düzeyde faydalanıyor.

 

SPOR EĞİTİMİ

İtfaiye personeli spor eğitimlerini belirli program dahilinde gerçekleştiriyorlar. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 25 Eylül – 1 Ekim İtfaiye haftası nedeniyle itfaiye erlerinin Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan itfaiye personelimin başta olmak üzere bütün İtfaiye çalışanlarının İtfaiye gününü kutladığını ifade etti. Başkan Saygılı, İtfaiye ekiplerinin çalışmalarında başarılar diledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ