İtfaiyeci, hayatını hiçe sayarak görevini yapıyor

İtfaiyeci, hayatını hiçe sayarak görevini yapıyor

304 YILDIR VAR OLAN TEŞKİLAT

İtfaiyeci, hayatını hiçe sayarak görevini yapıyor

İtfaiye Haftası dolayısıyla Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı makamında ziyaret etti.

304 YILDIR VAR OLAN TEŞKİLAT

İtfaiye teşkilatının kuruluşunun 304´ncü yıldönümü kutlamaları kapsamında Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı makamında ziyaret etti. İtfaiye Müdürlüğü personeli İtfaiye Haftası dolayısıyla düzenlenecek olan programlar hakkında Belediye Başkanı Saygılı´ya bilgi verdi. 918 olaya müdahale edildiği bilgisini veren İtfaiye Müdürü Koray Arslan, hiçbir zaman personele desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanında olan Belediye Başkanı Saygılı´ya teşekkür etti.

ÖNEMLİ KURULUŞLARINDAN BİRİ

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek itfaiye teşkilatına teşekkür etti. Başkan Saygılı, itfaiyeciliğin birçok riski beraberinde taşıyan bir meslek olmakla beraber, aynı zamanda büyük sorumluluk gerektirdiğini söyledi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İtfaiye Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, itfaiye teşkilatının, belediyenin en önemli kuruluşlarından biri olduğunu ifade etti.

HAYATLARINI TEHLİKEYE ATIYORLAR

Saygılı, ?Halkımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden itfaiye teşkilatımız, bu görevlerini yerine getirirken hayatlarını hiçe sayarak, canla başla çalışmaktadırlar. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan bütün itfaiye çalışanları görevlerini yerine getirmektedirler fedakârca görev yapan itfaiye teşkilatımızın haftasını kutluyor ve başarılar dilerim? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü