İtfaiye boş durmuyor

İtfaiye boş durmuyor

Havaların aşırı sıcak geçmesi ve boş arazilerdeki otların kuruması yangınları da beraberinde getiriyor. İtfaiye ekipleri şu günlerde yangından yangına koşuyor. Geçtiğimiz gün iki ayrı yerde meydana gelen ot yangını büyümedin söndürüldü

YANGINLAR DURMUYOR

Tüm uyarı ve ikazlara rağmen ot yangınlarının bir türlü ardı arkası kesilmiyor. Havaların aşırı sıcak geçmesi ve arazideki otların barut gibi kuru olması yangınları da beraberinde getiriyor. Geçtiğimiz hafta sonunda peş peşe yaşanan ot yangınlarına belediye itfaiyesi yetişmekte güçlük çekti. Yetkililer kuruyan otlarla ilgili sürekli olarak uyarı yapmasına rağmen geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda ot yangınlarının ardı arkası kesilmedi.

 

ÇİFTÇİLER DUYARLI OLSUN

Merkez ve çevre ilçelerde sık sık meydana gelen ot yangınlarına hafta sonunda yenileri eklendi. Karşıyaka mahallesi su deposu yanındaki arazide çıkan yangın yerleşim alanlarının hemen yakınında olması panik yaşanmasına neden oldu. Neyseki itfaiye zamanında müdahale ederek yangını büyümeden önledi. İtfaiyeye ekiplerine vatandaşlarda yardım etti. Yetkililer anız yangını konusunda çiftçileri uyarırken, bu konuda çiftçilerin duyarlı olmasını istiyor.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama