İtfaiye sınıfı geçti

İtfaiye sınıfı geçti

TATBİKAT GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İtfaiye sınıfı geçti

Ankara İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü personeli tarafından, Kırıkkale Belediye İtfaiye personeli ile yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Gerçeği aratmayan tatbikatta, Kırıkkale İtfaiye Müdürlüğü, yangına anında müdahale etti.

PERSONEL BİLGİLENDİRİLDİ

İtfaiye personellerine temel yangın eğitimi, Yangında kurtarma, Trafik kazalarına müdahale, iş sağlığı ve güvenliği eğitim ve tatbikat düzenlendi.4 günlük eğitimde gerçeği aratmayan tatbikat gerçekleştirilerek personel bilgilendirildi. Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürü Koray Aslan açıklamasında ?Bizler itfaiye personeli olarak ekip çalışmamız ile can ve mal kurtarıp, tehlikelere karşı emniyet almaktayız. Yaptığımız iş gereği birçok tehlikeyle karşı göğüs germekteyiz. Yeri geldiğinde canımızı tehlikeye atarak, hayat kurtarmakta ve işimizi severek yapmaktayız.?

TATBİKAT GERÇEKLEŞTİRİLDİ

?Yapmış olduğumuz bu eğitim ve tatbikatlar ile teşkilatımızı güçlendirmek il ve ilçede tüm itfaiyecilerimizi kaynaştırmaktır. Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak, Ankara Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şubesine verdikleri eğitimlerden dolayı teşekkür ederiz? dedi. İtfaiye Müdürlüğü hizmet binasında verilen eğitimlerin yanı sıra tatbikatlar da gerçekleştirildi. Maket ev ve bir araç yakılarak itfaiye ekiplerimiz müdahale etti. Tatbikatlar başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü