İtfaiye kıyafeti giydiler

İtfaiye kıyafeti giydiler

TÜRK BAYRAĞI DAĞITTILAR

İtfaiye kıyafeti giydiler

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle Kırıkkale Belediyesi tarafından Mehmet Işıtan Eğitim Uygulama Okulunda program düzenlendi. Down sendromlu çocuklar itfaiye kıyafeti giydi.

TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle düzenlenen programda Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır Down Sendromlu çocuklarla bir araya geldi. Mehmet Işıtan Eğitim Uygulama okulunda düzenlenen programa İtfaiye ekipleri araçları ile katıldı. İtfaiye kıyafetini giyen down sendromlu çocuklarımızla bir araya gelen Bakır, Türk bayrağı ve balon dağıttı. Okulu ziyaret eden Bakır, veliler ile sohbet ederek sorunlarını dinledi.

VELİLER TEŞEKKÜR ETTİ

Okul öğretmen, öğrenci ve veliler düzenlenen programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Bakır ?21 Mart Down Sendromu Farkındalık gününde Down Sendromlu çocuklarımızla bir arada olmak istedik. Okulumuzun ve çocuklarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarını görmüş olduk. Elimizden geldiği ölçüde katkı sağlayacak ve destek olacağız? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü