İstişare yapmaya geldik

İstişare yapmaya geldik

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Kırıkkale Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Kılavuz'u Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek ve partililer karşıladı.

BURASI BİZİM KALEMİZ

Olcay Kılavuz yaptığı kısa açıklamada Kırıkkale’ye istişare yapmak geldiğini belirtirken “İl yönetimimiz ve orta öğretim gençlerimiz ile hasret gidermek, dertleşmek duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak üzere Kırıkkale’de bulunmaktayız. Zaman zaman Kırıkkale Ülkü Ocaklarına ziyaretlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Bugünde yine biraz önce belirttiğim gibi arkadaşlarımızla bir istişare toplantısı gerçekleştirmek üzere Kırıkkale’de bulunmaktayız. Kırıkkale’den sonra da devam edeceğiz. Çorum ilimiz daha sonra Karadeniz’de bulunan bütün il ocaklarını ziyaret edeceğiz. Aynı buradaki gibi arkadaşlarımızla görüşüp sohbet edeceğiz görüşlerimizi paylaşacağız. Yapmış olduklarını faaliyetler çalışmalar hakkında bilgi alacağız. Kendilerini dinleyeceğiz” şeklinde konuştu.

ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK

Milliyetçi Hareket Partisine sonsuz destek verdiklerini ifade eden Kılavuz, “Bizim siyasi arenada destek verdiğimiz parti Milliyetçi Hareket Partidir. Fakat Ülkü ocaklarının etkin bir şekilde siyaset ile ilgili proje yürütmesi, proje yapması söz konusu değildir. Liderimiz Devlet Bahçeli partimizin yetkili organları sağlar. Bizde gerektiği şekliyle desteğimizi veririz. Ama haricinde özel bir çalışmamız söz konusu değildir. Türk gençliği Milliyetçi Hareket Partisini tercih etmesi adına, Ülkü Ocakları adına şüphesiz kendilerinin tercih etmesiyle ilgili bir takım çalışmalarımız olacaktır.’’dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız