İstinat duvarı çöktü, mahalleli ayağa kalktı

İstinat duvarı çöktü, mahalleli ayağa kalktı

YA ÖĞRENCİLER OLSAYDI!..

İstinat duvarı çöktü, mahalleli ayağa kalktı

İmam hatip Lisesi inşaat sahasının çevresindeki istinat duvarı çöktü. Şans eseri ölen ya da ya da yaralananın olmadığı çökme sırasında bir otomobil asfalt ile çöken duvar arasında asılı kaldı. İlk çökmeden sonra ikinci bir çökme daha oldu.

KOCA BETON DUVAR GÜRÜLTÜYLE ÇÖKTÜ

Ovacık Mahallesi İmam Hatip Kavşağı mevkiinde İmam Hatip Lisesi inşaatında dün öğle saatlerinde hareketli saatler yaşandı. İnşaat sahasının çevresinde metrelerce yükseklikteki istinat duvarı büyük bir gürültüyle çöktü. Şans eseri çevrede kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önlerken yolun kenarında park halinde bulunan 71 EV 654 plakalı otomobil askıda kaldı. Olayın yaşandığı sırada başka araç olmaması yetkilileri sevindirdi. Gün içinde trafiğin yoğun olduğu çöken yolda askıda kalan otomobili olay yerine gelen itfaiye ekipleri kaldırdı.

İKİNCİ DEFA BİR ÇÖKME DAHA OLDU

Öğle saatlerinde hafif atlatılan kazadan sonra rahat bir nefes alan mahalle sakinleri ikinci bir çökmeyle bir kez daha sokaklara döküldü. İlk çöküntünün bulunduğu alanda ikinci bir çöküntü daha meydana geldi. Mahalle sakinleri duvar yapılırken yol ile duvar arasındaki zeminin durumunun hiç dikkate alınmadığını bu yüzden çöküntü yaşandığını söylediler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü