İstikrarı bozmak isteyenler 2002 öncesini istiyor

İstikrarı bozmak isteyenler 2002 öncesini istiyor

AK PARTİ`NİN KESKİN TAARRUZU,,,

İstikrarı bozmak isteyenler 2002 öncesini istiyor

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay Keskin mitinginde, Türkiye'de istikrarı bozmak isteyen dış güçler ve içerde bunlara destek verenler 2002 öncesini istiyorlar” diye konuştu.

ÖZTÜRK'Ü BOYNU BÜKÜK BIRAKMAYALIM

Ak Partili adaylar dün Keskin'de düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendiler.  Yoğun bir kalabalığın katıldığı mitingde adaylar Keskin'e yapılan hizmetleri ve yapılacak olan hizmetleri anlattılar. Düzenlenen mitingde ilk konuşmayı yapan Keskin Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Sanlı, Cumhurbaşkanlığında alınan oydan fazla oy alarak 3-0 yapacağız. Oylarınızla her zaman üzerinize düşen grevi yaptınız” dedi.  Sanlı'nın ardından konuşma yapan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ise, 7 Haziran seçimleri ülke için çok önemli. Farklı düşünceler ola bilir ancak Keskin altın fırsat yakaladı bunu bu seçimde değerlendirelim olmaza değil olacağı fırsat verelim birlik ve beraberlik içinde olalım. Abdullah Öztürk'ü boynu bükük bırakmayalım” diye konuştu.  

ESKİLERİ HERKES BİLİR

13 yılık Ak Parti hükümeti döneminde yapılan hizmetlerden bahseden AK Parti İl başkanı Mürsel Akçay ise Keski her zaman ak parti ye destek verdi. Ve sizlerin desteği ile her zaman birinci olduk ve her zaman hizmet etti.  Türkiye'de istikrarı bozmak isteyen dış güçler ve içerde bunlara destek verenler 2002 öncesini istiyorlar.  Eskiden hastane, okulların, yolların durumunu herkes biliyor. 13 yılık yapılan hizmetleri herkes biliyor” diyerek Keskin halkından yine tam destek istedi.  

GÖSTERİN GÜCÜNÜZÜ

Keskin'in tarihi bir gün yaşadığını ve tarihi bir fırsat olduğunu belirten Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Keskin doğumlu Keskin'de oturan ilk aday Abdullah Öztürk. Keskin en eski yerleşik birimi. Keskin'de ticaret uğraşan sizlerin her zaman yanında olan bir adayınız var. Keskin Abdullah Öztürk'ü bizle birlikte meclise gönderecek. Keskin çok güçlü bir yer, gösterin gücünüzü. 2002'den beri her zaman destek oldunuz ama ilk defa bu kadar birlik beraberlik olduğunu gördük” şeklinde konuştu.

HİZMETLER SAYMAKLA BİTMEZ

Adayların belirlenmesinin ardından çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk, Keskin'de duygusal anlar yaşadım. Bugün birlik beraber olacağımız gün. Cenaze, düğünde her zaman ben varım. Ben bu memlekete sizin için yaşıyorum. Hepiniz beni tanıyorsunuz. Benim tek hedefim size ana olmak, baba olmak, kardeş olmak. Buradan 3-0 götüreceğiz. Ak Parti yaptıkları hizmetler saymakla bitmez. Her zaman bize üst seviyelerde oy verdiniz”  diye konuştu.

FAKİRİN YANINDA OLACAĞIM

Herkesin derdiyle dertleneceğini söyleyen Abdullah Öztürk, Ben bu yola sizler için çıkıyorum. Burası benim evim, burası benim ocağım. Ben sizin için varım, hizmet etmeyeceksem vekillik bana haram olsun. 30 aday adayıydık, bize 3‘üncü sıra nasip oldu. Siyaset uzun soluklu iştir. Ben hepinizin adınızı, soyadınızı biliyorum. Ben fakirin garibin yanında olmak, bugün parti yok Abdullah Öztürk var. Eşime dostuma güvenerek bu yola çıktım. Nefsim için hiçbir zaman bir şey istemedim” ifadelerini kullandı.

YAPILMAYACAK İŞ SÖYLENMEZ

Öztürk şöyle devam etti: Gece, gündüz çalışacağım. Kendi evimde olduğum için duygulandım.  Ceza evimiz yapılıyor. Yıkılan ceza evimizin yerine ise beş yıldızlı yurt yapıldı. İktidar varsa, biz varız. Ak Parti kültüründe yapılmayacak iş söylenmez. Biz yapacağımızı söyleriz, biz icraat yaparız. Beni bağrınıza basın. Benim hedefim 50 yılımı geçirdiğim memleketime Kırıkkale'ye hizmet etmek. Allah rızası için hizmet etti desinler bu bana yetecek.”  

İLK İŞ DOĞALGAZ VE HASTANE

Düzenlenen mitingde son konuşmayı yapan Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal yaptığı konuşmada, Geçtiğimiz dönem Keskinli vatandaşlarımız bize sıkıntılarını ileti. Ceza evi, yurt ve içme su sorununu çözdük. Ceza evi inşaatı şuanda hızla yükseliyor. İnşallah bu dönemde doğalgaz isteğiniz var, bunu da yapacağız. Hastanenin yerini değiştireceğiz. Abdullah Öztürk vekil olduğunda yapacağı ilk iş doğalgaz ve hastane olacak. Bu yöre daha farklı olacak” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız