İstikrara ihtiyacımız var

İstikrara ihtiyacımız var

SAADET PARTİSİNDEN MEMUR SEN ŞUBE BAŞKANI YAVER YALÇIN´A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

SAADET PARTİSİNDEN MEMUR SEN ŞUBE BAŞKANI YAVER YALÇIN´A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İstikrara ihtiyacımız var

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun ve Yönetim Kurulu üyeleri, Memur-Sen Şube Başkanı Yaver Yalçın´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ÜLKE GÜNDEMİ SOHBETİ ETTİLER

Ziyarette ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Memur-Sen Şube binasında gerçekleşen ziyarette Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun ve Memur-Sen Şube Başkanı Yaver Yalçın karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

TÜRKİYE´NİN İSTİKRARINA İHTİYAÇ VAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Şube Başkanı Yaver Yalçın, ?Memur-Sen ailesi olarak Türkiye´nin istikrarına ihtiyacımız var. Siyasi istikrarın olmadığı bir ortamda Türkiye´nin milli geliri büyümüyor. Yarınlara ilişkin umudumuz, bugünkü sorunlarımızdan daha büyük? dedi.

TÜRKİYE BİR ŞEKİLDE HEDEF ALINIYOR

Yalçın, ?Türkiye´nin yarınlarına yönelik bugün yaşanan sorunlar ve sıkıntılarımız söz konusu. Çeşitli vesilelerle de olsa Türkiye, bir şekilde hedef alınmaya çalışıldı. Ancak bizim, yarınlara ilişkin umudumuz, bugünkü sorunlarımızdan daha büyük. O yüzden umudumuzu diri tutuyoruz İstikrarın sağlanması için ve ekmeğin büyümesi, çalışanların da bu büyümeden paylarını alabilmesi için şuan da Türkiye´nin müreffeh ve ekonomik istikrarını sağladığı bir zeminde gayret gösteriyoruz? diye konuştu.

TÜRKİYE ZORLU BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun ise Türkiye´nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, küresel odakların Türkiye´yi hedef tahtasına oturtmaya çalıştığını kaydetti.  Memur-Sen´in çalışmalarını kurucu genel başkanı Merhum Akif İnan´dan beri takip ettiklerini vurgulayan Faruk Vurgun, ?Memur-Sen´e çalışmalarında başarılar diliyorum. Memur-Sen bizim, çok önem verdiğimiz bir örgüt. Türkiye´de çalışan kamu görevlilerinin haklarını savunan, hakların kazanılması için alın teri akıtan bir örgüt? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı