İstikrar sürecek, yatırımlar devam edecek

İstikrar sürecek, yatırımlar devam edecek

AK PartiKırıkkaleMilletvekiliRamazan Can, Kırıkkale´de milletvekili sayısının arzu etmedikleri şekilde düştüğünü belirterek, "TBMM´de 295 milletvekiliyle çoğunluk elde edilmiştir. Herhangi bir sıkıntı yoktur. Türkiye ve Kırıkkale´de yatırımlar devam edece

AK PARTİ KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ RAMAZAN CAN PARTİ İL BİNASINDA DÜZENLEDİĞİ TOPLANTIDA SEÇİMİ DEĞERLENDİRDİ

 İstikrar sürecek, yatırımlar devam edecek

 AK PartiKırıkkaleMilletvekiliRamazan Can, Kırıkkale´de milletvekili sayısının arzu etmedikleri şekilde düştüğünü belirterek, "TBMM´de 295 milletvekiliyle çoğunluk elde edilmiştir. Herhangi bir sıkıntı yoktur. Türkiye ve Kırıkkale´de yatırımlar devam edecektir, istikrar sürecektir." dedi.

ÖNAL VE ÖZTÜRK´Ü TEBRİK ETTİ

Milletvekili Ramazan Can, İl Başkanı Nuh Dağdelen ile parti binasında düzenlediği basın toplantısıyla seçim sonuçlarını değerlendirdi. Seçimde kazananın Kırıkkale olduğunu dile getiren Can, seçimler sonucunda CHP´den Kırıkkale milletvekili seçilen Ahmet Önal ile MHP´den seçilen Halil Öztürk´ü tebrik etti.

ENERJİMİZİ KIRIKKALE İÇİN HARCAMALIYIZ

Can, seçimin tamamlandığını ve artık bundan sonra tüm enerjilerini Kırıkkale için kullanacaklarını ifade etti,  

SEÇMENİRADESİNE SAYGI DUYMAMIZ LAZIM

Can Belediye Başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partililerin de katıldığı toplantıda Milletvekili sayısının düşmesinden duyduğu üzüntüyü ifade ederken"Gönül isterdi ki milletvekili sayımızı devam ettirelim ama olmadı. Kırıkkale´nin seçmen iradesi bu şekilde tecelli etti. Buna saygı duyuyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 65, milletvekilliği seçiminde yüzde 44 aldık. Yüzde 21´lik bir kayıp var. Bu kayıp bölgesel anlamda MHP´nin kaybettiği oyları, bu sistemde AK Parti´den aldığına delalet ediyor. Sadece Kırıkkale ölçeğinde değil, Yozgat, Sivas, Kayseri, Tokat ve Konya´da da bu argümanı da görüyoruz. Hayırlısı olsun. Buradan çıkaracağımız dersler vardır. Bunu kendi partimiz içerisinde yapacağız. Gün birlik ve beraberlik olma vaktidir. Hep beraber büyük bir aileyiz. Yaralarımız varsa sararız ve yolumuza devam ederiz. Karamsar olmaya gerek yok. AK Parti büyük bir ailedir. Türkiye´de siyasi istikrar devam etmektedir. Bana göre TBMM´de 295 milletvekiliyle çoğunluk elde edilmiştir. Herhangi bir sıkıntı yoktur. Türkiye ve Kırıkkale´de yatırımlar devam edecektir, istikrar sürecektir." dedi

CUMHURBAŞKANLIĞINDA EN YÜKSEK OYU ÇIKARDIK

İl Başkanı Nuh Dağdelen de cumhurbaşkanlığında Kırıkkale´nin Türkiye´de en yüksek oy oranlarından birisini verdiğine işaret ederek, yüzde 65´lik oy oranının Kırıkkale´nin CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan´a olan sevgisinin, saygısının ve muhabbetinin bir göstergesi olduğunu belirtti.

VATANDAŞIN TERCİHİNİ SAYGIYLA KARŞILIYORUZ

Milletvekilliğinde de vatandaşların tercihini saygıyla karşıladıklarını belirten Dağdelen, "Buradan çıkaracağımız dersleri, alacağımız mesajları almış olduk. AK Parti olarak bu ülkeye hizmet ettik. 16 yıl boyunca çok büyük hizmetler yaptık. Bundan sonra da güçlü bir şekilde Kırıkkale´ye hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Toplantıya, ilçe belediye başkanları, milletvekili adayları ve aday adayları ile partililer de katıldı.

 



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu