İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

İstihdama yönelik  Yatırım yapılacak

MÜSİAD Kırıkkale Şubesi tarafından düzenlenen toplantıda Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası ile mutabakat sağlanarak istihdama yönelik yatırımlar yapılabileceği öngörüldü.

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, TSO Başkanı Ahmet Varlı ve İş Adamı Recep Uzelli’nin katıldığı dost meclisi toplantısında Kırıkkale’de yapılacak yatırımlar üzerine değerlendirmeler yapıldı.

 

MKE ROKETSAN VE YAN SANAYİİ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şubesi tarafından dost meclisi toplantısı düzenlendi. Kırıkkale’nin ekonomik durumu, MKE’nin statü değişikliği, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde son durum ve ticari faaliyetlerin konuşulduğu toplantıda Kırıkkale’ye yapılacak konsorsiyum yatırımlar konusunda değerlendirmeler yapıldı. Toplantıda MÜSİAD, Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ve Recep Uzelli’nin katılımıyla istihdama yönelik ortak yatırımlar yapılabileceği konusunda mutabakat sağlandı.

 

YATIRIMLARIN DEVAMI GELECEK

MÜSİAD Kırıkkale Şubesi olarak Kırıkkale’ye daha fazla katma değer kazandırarak istihdam alanları oluşturabilmek için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını ifade eden Şube Başkanı Ahmet Çetin “MÜSİAD ailesi olarak şehrimize ekonomik katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Dost Meclisi toplantısında amacımız iş adamlarımızla üyelerimizi bir araya getirmek. Toplantılarımızın devamı gelecek. Bu toplantımız için davetimizi geri çevirmeyen Teleses Yönetim Kurulu Başkanı hemşerimiz değerli iş insanı Recep Uzelli’ye teşekkür ediyoruz. Kendisi bizlerle ticari tecrübelerini paylaştı.

 

İŞ İNSANLARIMIZ BAŞIMIZIN TACI

Kendisinin de MÜSİAD ailesi içerisinden geldiğini belirten AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, MÜSİAD’ın dünya çağında etkin bir sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getirdi. Kaplan, “Dost Meclisi toplantısı düzenleyerek şehrimizin iş insanlarını bir araya getiren MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Ahmet Çetin ve şube üyelerine teşekkür ediyorum. Kırıkkale’mize katma değer sağlayan bütün iş insanlarımız başımızın tacı. Kırıkkale’mizin daha fazla yatırıma ve yatırımcıya, buna bağlı olarak daha fazla istihdam alanına ihtiyacı var. MKE’de yapılan statü değişikliğinin ardından gelişecek yan sanayi ve Roketsan’ın şehrimizde kurulumunun tamamlanması ile birlikte kurulacak yan sanayiinin buna büyük katkı sağlayacaktır.” dedi

 

.BİRLİK BERABERLİK SERGİLENDİ

Ticaret ve Sanayi Odası olarak yoğun bir ar-ge çalışması içerisinde olduklarını dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı “Dost Meclisi toplantısı ve toplantıya iştirak için bütün şube üyelerine teşekkür ediyorum. Şehrimizin özellikle iş dünyasında birlik ve beraberliğe büyük ihtiyacı var. Son zamanlarda MKE’de yaşanan gelişmeler, şehrimize yapılacak diğer devlet yatırımları karşısında Kırıkkale’nin birlik beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu dönemdeyiz. Bu birliktelik özellikle iş insanlarımız arasında sağlanıp, ortak yatırımlar haline dönüştürülmelidir.” dedi.

 

YETER Kİ İNANALIM CESUR OLALIM

Kırıkkale’nin gelişime ve değişime açık bir şehir olduğunu belirten Uzelli “Kırıkkale’de birbirine inan iş insanların yapacakları otak yatırımlar şehre hem ciddi katma değer sağlayacak hem de ciddi istihdam alanları oluşturacaktır. İş insanlarımız birbirlerine inanır güvenirse Kırıkkale kısa zamanda uzun yol alacaktır. Bende bir Kırıkkaleli olarak yapılmış ticari ortaklıkların içerisinde yer almaktan onu duyarım. Yeter ki birbirimize inanalım, güvenelim. Yeter ki korkmayalım cesur olalım. Ancak o zaman şehrimiz kazanır, gelişir ve büyür. Kırıkkale’nin önünde çok güzel fırsatlar var” şeklinde konuştu.

 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı