İSTİHDAM GARANTİLİ 3 KURS DAHA AÇILIYOR

İSTİHDAM GARANTİLİ 3 KURS DAHA AÇILIYOR

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ?NDE İSTİHDAM GARANTİLİ MESLEK KURSLARI DEVAM EDİYOR

İSTİHDAM GARANTİLİ 3 KURS DAHA AÇILIYOR
Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, İş-Kur Kırıkkale İl Müdürlüğü ve Kırıkkale AGİAD işbirliğiyle İstihdam Garantili Meslek Edindirme Kurslarına 3 kurs daha ekleniyor.
 
NİTELİKSİZ İŞSİZ ORANI AZALACAK
Konuyla ilgili açıklama yapan Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Muhammet Hekimoğlu şunları söyledi: ?Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 11 Temmuz 2011 tarihi itibariyle Bilgisayarlı Muhasebe, Servis Elemanı (Garson) Yetiştirme ve Hayvansal Kökenli Yem İmalatı Kursları açılacaktır. Halen devam eden Perakende ve Pazarlama Satış Elemanı Kursu yanında açılacak olan bu üç kursla birlikte Kırıkkale?mizdeki istihdama ve hizmet sektörüne önemli katkı sağlanacak, bu projelerle ülkemizin en ciddi sorunlarından biri olan niteliksiz işsiz oranın azaltılmasına katkıda bulunulacak ve işletmelerin kalifiye eleman ihtiyacı karşılanacaktır.?
 
KURSİYERLERE SİGORTA YAPILACAK
?Finansmanı İŞKUR tarafından karşılanacak olan bu kurslarda, eğitim Kırıkkale Üniversitesi öğretim elemanlarınca verilecek ve istihdam AGİAD üyesi işletmeler tarafından karşılanacaktır. Bu projelerle kamu-sivil toplum kuruluşları işbirliğinin güzel bir örneği sergilenecektir. Bilgisayarlı Muhasebe ve Servis Elemanı (Garson) Yetiştirme kurslarının teorik ve pratik eğitimleri Kırıkkale?de, Hayvansal Kökenli Yem İmalatı Kursu ise Delice ilçesinde yürütülecektir ve Bilgisayarlı Muhasebe kursuna 100, Servis Elemanı (Garson) Yetiştirme kursuna 50, Hayvansal Kökenli Yem İmalatı Kursuna ise 40 kursiyer alınacaktır? dedi. Kurslarımıza başvurmak isteyen adayların İş-Kur?a kayıtlı olmaları gerektiğini ve kursiyerlere kurs süresince günlük 15 TL ücret ödeneceğini ve sağlık sigortalarının da yapılacağını belirten Kırıkkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Muhammet Hekimoğlu ayrıca kurslara katılımın yüksek olmasını beklediklerini belirterek tüm kursiyerlere başarılar diledi.
 
SEÇMELERİN YAPILACAĞI YERLER
Kursların seçmelerinin yapılacağı yer ve saatler ise şu şekildedir: Bilgisayarlı Muhasebe: 06 Temmuz 2011 saat: 10.00 / AGİAD şubesi- Kırıkkale. Servis Elemanı (garson) yetiştirme:  07 Temmuz 2011 saat: 10.00 / AGİAD şubesi- Kırıkkale. Hayvansal Kökenli Yem İmalatı Kursu: 8 Temmuz 2011 Saat: 10.00/ Delice Meslek Yüksekokulu-Delice


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti