İstekalar final için yarıştı

İstekalar final için yarıştı

54 SPORCU KATILDI

İstekalar final için yarıştı

Bilardo İl Temsilciliğinin 2017 faaliyet programında yer alan Kırıkkale İl Birinciliği Bilardo Şampiyonası Arena71 Bilardo Salonunda yapıldı.

54 SPORCU KATILDI

Son yıllarda en fazla katılımın gerçekleştiği Kırıkkale İl Birinciliği Bilardo Şampiyonasına 54 sporcu katıldı. 30 sayı üzerinden oynanan müsabakalar neticesinde finale Cemal Önder ile İsmail Mangal kaldı. Cemal Önder rakibini yenerek Şampiyona birincisi oldu. İkinci İsmail Mangal, üçüncülüğü Şenol Öztaş ile Selçuk Emre Ulaş paylaştı.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Ödül töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural; ?Müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen başta Bilardo İl Temsilcisi, İsmail Hakkı Silleli´ye, hakem arkadaşlarımıza, antrenörlerimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline, bizlere kapılarını açan Arena71 Bilardo Salonu işletmecisi Yıldırım Ucaçelik´e ve müsabakalara katılan sporcularımıza teşekkür ediyorum? dedi.

ANTALYA´DA ŞAMPİYONA YAPILACAK

Vural, ?Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcularımızı kutlayarak, Antalya´da yapılacak olan Türkiye Bilardo Şampiyonasına ilimizi temsilen katılacak sporculara başarılar dilerim? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ