İşte ?yılın annesi? adayı

İşte ?yılın annesi? adayı

Kırıkkaleli 77 yaşındaki 8 çocuk annesi Nabiye Yıldız, engelli oğluna bakabilmek için sergilediği mücadele ile örnek oluyor. Yaşlı kadın genelde erkek işi oyan simitçilik yapıyor. Cumhuriyet Meydanındaki tezgâhta simit satarak engelli oğluna bakıyor.

4?ü kız birin engelli 8 çocuk annesi 77 yaşındaki yaşlı kadın simit satarak evinin geçimini sağlıyor

ENGELLİ OĞLU İÇİN ÇALIŞIYOR
41 yaşındaki engelli oğlu Zeki Yıldız?ın simit tezgâhında gününü simit satarak geçiren anne Nabiye Yıldız, anneler gününün kendisine hiçbir şey ifade etmediğini tek düşüncesinin engelli oğlu olduğunu söyledi.  Her zaman olduğu gibi Pazar günüde olsa oğlunun simit tezgâhını sabahın erken saatinde açan Nabiye Yıldız, sıcağa aldırış etmeden akşama kadar burada simit satarak evini geçindirmeye çalışıyor.

11 YIL ÖNCE EŞİNİ KAYBETTİ
Eşi 11 yıl önce vefat ettiği için engelli oğlu ile baş başa kalan yaşlı kadın Belediyenin kendilerine tahsis ettiği simit tezgâhında simit satarak evlerinin geçimini sağlamaya çalışıyor. İkisi öğretmen, 4 kız, biri engelli 4 erkek toplam 8 çocuk annesi Nabiye Yıldız, kızlarının evlenerek ayrıldığını, oğlunun ikisinin vefat ettiğini belirterek, şimdi yanındaki engelli oğluna bakmak için bu mesleği seçtiğini söyledi.

HER ŞEY ENGELLİ OĞLU İÇİN
Simit tezgahını oğlu için aldığını bildiren yaşlı kadın oturduğu evinin kira olduğunu, oğlunun küçük bir sakat maaşı ile geçinmeye çalıştıklarını belirterek, oğluna bakmakta zorlandığını söyledi. Bu yaştan sonra akşamlara kadar simit tezgahı başında beklediğini bildiren yaşlı kadın oğluna bir iş istediğini kaydetti.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ