İşte Polis Şefkati

İşte Polis Şefkati

Geçtiğimiz aylarda düşerek kalça kemiğininin kırılması nedeniyle yürüyemediği için evinde kapalı kalan 76 yaşındaki Zekiye Köksoy?a Emniyet Müdürlüğü toplum destekli polis amirliği polisleri sahip çıktı.

Toplum Destekli Polisler Yürüyemeyen Kadının Maaşını Evinde ödenmesini sağladılar

EŞİNİ 6 YIL ÖNCE KAYBETTİ
Eşini 6 yıl önce kaybeden yaşlı kadın sokağa çıkamadığı için eşinden kalan aylığı da almaya gidemiyordu. Geçtiğimiz günlerde tamamen tesadüfi bir gelişme oldu  pencereden görüp `postacı` zannederek çağırdığı Toplum Destek Şubesi polisleri yaşlı kadının durumunu öğrendi. Polis memurları durumu amirlerine bildirdi.

EVİNDE YAPAYALNIZ YAŞIYOR
Ocavık Mahallesi İzmir Caddesi`ndeki tek başına yaşayan Zekiye Köksoy, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli polis memurları Gül Demir ile Levent Çakır`ı bilgilendirme toplantısı çalışması sırasında evinin önünde gördü. Demir ile Çakır`a `postacı` diye seslenen Köksoy, kalçasındaki kırık yüzünden yürüyemediğini belirterek, aylık 750 lira olan maaşını 2 aydır PTT`den çekemediğini söyledi.
MAAŞINI EVİNE GETİRDİLER
Köksoy`un sıkıntısını dinleyen Toplum Destek Şubesi polisleri, durumu Kırıkkale Merkez PTT Müdürü Arif Aydoğdu`ya iletti. PTT görevlisi ile Köksoy`un evine gelen Demir ve Çakır, yaşlı kadının 2 aylık maaşının ödenmesini sağlarken, bundan sonraki maaşlarının da evinde ödeneceğini belirttiler.
EVİNİ MEHMETÇİK VAKFI`NA BAĞIŞLAMIŞ
MKE`den emekli eşi Ali Köksoy ölmeden önce evlerini Mehmetçik Vakfı`na bağışlama kararı aldıklarını ifade eden Zekiye Köksoy, kendisinin yaşamını yitirmesinin ardından evin Mehmetçik Vakfı`na geçeceğini söyledi.Evde yalnızken düşerek kalça kemiğinin kırmasının ardından hastanede vida takıldığını anlatan Köksoy, "Polisimizden Allah razı olsun. Maaş almaya gidemiyordum. Sayelerinde ondan da kurtuldum. Artık maaşım evime gelecek" dedi. Köksoy`un elini öpen polis memurları Gül Demir ile Levent Çakır ise görevlerini yaptıklarını belirterek, "Zor gününde kendisine yardımcı olduğumuz için mutluyuz" dediler.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ