İşte Örnek Baba

İşte Örnek Baba

Bartın Üniversitesi`nde eğitim gören kızını okutabilmek için Kırıkkale`den Bartın`a giden fedakar baba, sıcağın altında akşama kadar simit satarak kızının eğitim masraflarını karşılıyor. Emin Ünlü?nün bu davranışı çevredekiler tarafından ?İşte örnek baba?

Kızının okuduğu üniversitenin önünde simit satarak eğitim masraflarını karşılıyor

KIZINA DESTEK OLUYOR
Bartın Üniversitesi İşletme Bölümü`nde okuyan kızına destek olmak için Kırıkkale`den Bartın`a giden Emin Ünlü, Babalar Günü`nde de çalışmaya ara vermedi. Çerkezköy`de Hattat Holding`e ait traktör fabrikasından emekli olan Emin Ünlü, kızı üniversiteyi kazanınca memleketini bırakarak kızının peşinden Bartın`a geldiğini anlattı. Kızının rahat okuması için sabahtan akşama kadar simit satan Emin Ünlü, "Kızım liseyi İstanbul`da okudu. Lise bittikten sonra girdiği üniversite sınavlarında Bartın Üniversitesi İşletme Bölümü`nü kazandı. Kızımın arkasından Bartın`a geldim. Çerkezköy`de 38 sene farklı işlerde çalıştım. Burada da simitçilik yapıyorum. Daha önce hiç simit satmadım. Bartın`daki bazı fırıncılardan bunu öğrendim. Günde 100, en fazla 140 simit satabiliyorum. Bir günde sattığım simitten 15 lira para cebime kalıyor. Geri kalanı masraflara gidiyor. Kız ya da erkek fark etmez, hepsinin okuması gerekiyor. Bizler okumadık, çocuklarımızı mutlaka okutalım. Babalar Günü de gelse burada durduğum sürece simit satmaya devam edeceğim" dedi.

FEDAKAR BABALARIN BABASI
Vatandaşlar ise, Ünlü`nün büyük bir fedakarlık örneği sergilediğini ifade ederek, "Helal olsun. Bunu herkes yapmaz. Kız çocuklarına daha da dikkat etmek gerekir. Örnek bir davranış" diyerek kızı için simitçilik yapan babayı takdirle karşıladı



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ