İşte kazanın başlıca sebebi

İşte kazanın başlıca sebebi

Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası programında; 2013 yılında kaza yapan ve hurdaya dönen araç dikkat çekti. Araç içerisinde duran bira şişeleri 2013 yılında gerçekleşen kazanın gerçek nedenini ortaya çıkardı.

FECİ KAZADA 2 KİŞİ YARALANMIŞTI
Cumhuriyet meydanında düzenlenen törende trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla sergilenen otomobil dikkat çekti. Ankara ? Kırıkkale karayolunda aşırı hız nedeniyle takla atan aracın içinde bulunan bira şişeleri, kazanın asıl nedenini ortaya çıkardı. 2013 yılında yapılan kazada sürücü ile birlikte bir kişinin daha yaralandığı ve kazanın aşırı hız ve alkollü araç kullanmadan kaynaklandığını belirtildi. Vali Yardımcısı Rıfat Ata, trafik kurallarına uyulması gerektiğini ve asla alkollü bir şekilde araç kullanılmaması gerektiğini söyledi. 
ACELE GİDEN ECELE GİDER
?Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası? dolayısıyla düzenlenen törende Karayolu ve trafik kazalarına dikkat çekildi. Meydanda trafik levhaları ve karayolu güvenliği ile ilgili ekipmanlar sergilendi. Kazalara dikkat çekmek amacıyla sergilenen otomobili izleyenler tarafından uzun uzun incelendi. Vali Yardımcısı Rıfat Ata, kazalardan ders çıkarılması gerektiğini söyledi. Vatandaşlar hurdaya dönmüş otomobili uzun, uzun incelerken hız ve dikkatsizliğin sonucu olan bu durumu ?Acele giden ecele gider? diye yorumlandı.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama