İşte insanlık bu

İşte insanlık bu

BALKONDAN DÜŞEN YARALI KEDİYİ TEDAVİ ETTİRDİ

BALKONDAN DÜŞEN YARALI KEDİYİ TEDAVİ ETTİRDİ

İşte insanlık bu

Kırıkkale´de genç bir kadın örnek bir davranış sergileyerek örnek oldu Bir apartmanın 8´inci katından düşerek yaralanan yavru kediye sahip çıkan Elif Umut kedinin tedavisini yaptırarak sağlığına kavuşmasını sağladı.

İNSANLIĞIN GEREĞİNİ YAPTI

Kırıkkale´de, bir apartmanın 8´inci katından düşerek ağır yaralanan yavru kediyi gören 32 yaşındaki Elif Umut, onu veteriner hekime götürüp, tedavisini yaptırdıktan sonra bir süre evinde bakımını sağladı.

KEDİYİ YARALI HALDE BULDU

Yaralı kedinin yerde acılar içinde yattığını gören Elif Umut, hayvanı alıp en yakın veteriner hekime götürdü. Omurgasında ve arka iki ayağında ciddi kırıklar tespit edilen kedi, burada bir süre devam eden tedavisinin ardından Elif Umut´a teslim edildi. Kedinin omurgası için İstanbul´dan hayvan medikalinden çelik korse getirten Elif Umut, hayvanın tedavisini bir süre kendi evinde devam ettirdi.

TEDAVİSİ HAFTALAR SÜRDÜ

Haftalar süren tedavi ardından iyileşme belirtileri gösteren minik kediye ´Umut´ adı verildi. Arka ayaklarını kullanamayan minik kedi için tekerlekli yürüteç temin edileceği belirtildi. Hayvan dostu Elif Umut, minik kediyi zaman zaman dışarı çıkarırken, çocukların da yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü