İşte devlet bu

İşte devlet bu

VALİ HAKTANKAÇMAZ İLE BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI TAKSİCİLERİ ÇAY İÇMEYE DAVET ETTİ

VALİ HAKTANKAÇMAZ İLE BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI TAKSİCİLERİ ÇAY İÇMEYE DAVET ETTİ

İşte devlet bu

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ile Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve beraberindeki bürokratlar bir programa giderken yolda karşılaştıkları bir grup taksici esnafıyla sohbet ettiler. İlin en üst yöneticilerinin bu davranışı karşısında ?İşte devlet bu? diyerek hayranlıklarını ifade ettiler. 

İŞTE DEVLETİN SICAK YAKLAŞIMI BU

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak ile birlikte Zafer Caddesinde yeni açılan bir kafeteryanın açılışına giderken yolda kendilerine ilgi gösteren taksicilerle ayaküstü sohbet ettiler. Vali Haktankaçmaz taksicilerin çay ikramı karşısında o da taksicileri çay içmeye davet etti.

TAKSİCİLERE BOL KAZANÇ DİLEDİ

Taksicilere hal hatır soran Vali Haktankaçmaz işlerinde bol kazanç diledi. Zafer Taksi durağı sakinleri ise Vali Haktankaçmaz´a Kırıkkale´ye hoş geldiniz temennisinde bulundular Yapılacak her güzel şeyde Zafer Taksi durağı olarak her zaman devletin yanında olduklarını ilettiler.

TAKSİCİLERİ ÇAY İÇMEYE DAVET ETTİ

Vali Haktankaçmaz da Kırıkkale için hep birlikte daha güzel işler yapmak için çalıştıkları ve gerçekten Kırıkkale insanın devletine vatanına bağlı bir yapıya sahip olduğunu söyledi. Vali Haktankaçmaz, ?Sizlerle olmaktan son derece mutluyum kapım her zaman açıktır sizleri çay içmeye beklerim? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü