İŞSİZLİĞİ BİZ ÇÖZERİZ

İŞSİZLİĞİ BİZ ÇÖZERİZ

Saadet Partisi Milletvekili adayları Faruk Vurgun, Selami Çakır, Ramazan Gözalan dün Hüseyinkahya Mahallesi Köprülüler Caddesi civarındaki esnafları ziyaret ettiler ziyaretler.

YENİDEN DİZAYN

Vekil adaylarından Faruk Vurgun, Saadet Partisi iktidarında Türkiye`nin ecdadına uygun bir şekilde yeniden dizayn edileceğinin altını çizdi. Türkiye`nin sorunlarını çözecek tek adresin Saadet Partisi olduğunu kaydetti. Vurgun, Türkiye`nin ve Kırıkkale?nin en büyük sorunun işsizlik olduğunu ve işsizliğe tek çarenin Milli Görüş olduğunu savunarak, ?Milyonlarca gencimiz işsiz, boynu bükük, sanki suç işlemiş gibi ailelerine karşı mahcup. Türkiye?miz ve Kırıkkale?miz adeta işsizler ordusu haline geldi" ifadelerini kullandı.

 

SİL BAŞTAN

Daha söz alan Çakır ise eğitim sistemini de baştan sona değiştireceklerinin altını çizen Çakır, "Zorunlu eğitimin çerçevesi 4.4.3 biçiminde yeniden yapılandıracağız. Bu sistemle İmam-Hatiplerin orta kısımları yeniden açılacaktır. Kur`an kurslarının önündeki engeller kaldırılacaktır. Hafızlık müessesesi yeniden ihya edilecek ve eğitim ilkokul başlangıcından üniversite sona kadar bedava olacak. Katsayı zulmüne son verilecek. Üniversite burslar % 100 artırılacak ve üniversite harçları kaldırılacaktır." diye konuştu.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız