İşsizliğe çare oluyoruz

İşsizliğe çare oluyoruz

Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin ilçe halkını Bahşılı'ya kazandırdığı fabrikaları gezdiriyor. Saadet Partisi adayı Bişkin ilçeye kazandırılan iki tekstil, Çelik Çekme Fabrikası ve Fakülte'nin ilçeye her yönüyle büyük katkılarının olduğunu söyledi

CUMA HALKLA BULUŞMA GÜNÜ

Bahşılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin geleneksel Cuma buluşmaları kapsamında dün ilçe halkı ile birlikte Tekstil fabrikasında incelemelerde bulundu. Bu dönem Saadet Partisinden aday oylan Belediye Başkanı Bişkin, ilçeye kazandırılan iki tekstil fabrikası Çelik Çekme Fabrikası ve Üniversite Fakültesi ile özel sektöre ait iki alış veriş merkezinin ilçe ekonomisine ve işsizliğine önemli ölçüde katkı sağladığını söyledi. Geçtiğimiz hafta olduğu gibi dün yine ilçe halkı ile birlikte Rezdil Tekstil Fabrikasını gezen Bişkin burada çalışmaları yerinde inceledi. Fabrika yetkililerinden bilgi alan Bişkin bu fabrikaların özellikle ilçenin işsiz gençlerine iş imkanı sağladığını bildirdi.

 

CAZİBE BÖLGESİ OLACAK

Bu fabrikalyar ve sosyal tesisleriyle Bahşılı’nın her yönüyle cazibe merkezi olacağını anlatan Belediye Başkanı Bişkin bu zamana kadar bu işyerlerine yaklaşık 600 kişinin istihdam edildiğini önümüzdeki süreçte bu sayının en az üç katına çıkacağını kaydetti. Fabrika gezilerinden sonra ilçe binasında vatandaşlarla sohbet toplantısına katılan Bişkin rutin hizmetlerin yanında bu tür işyeri ve istihdam alanları açmanın bir belediye başkanının aslında görevi olduğunu kaydetti. Belediye binasınında tamamlandığını önümüzdeki kısa bir zaman sonra açılış töreni yapacaklarını anlatan Bişkin ilçeye kazandırılan bu modern binanın tüm ilçe halkının ortak malı olduğunu söyledi.     



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ