İŞSİZLERE İŞ VERECEĞİZ

İŞSİZLERE İŞ VERECEĞİZ

MHP Milletvekili adayı Veli Uça, yaptığı basın açıklamasında ekonomide yıllık büyüme ile issizlere iş verileceğini söyledi.

AYLIK 105 LİRADAN 250 LİRAYA ÇIKARILACAK

MHP Milletvekili adayı Veli Uça, işsizlik ve yoksulluk azaltılacak, gelir dağılımı daha adil hale getirileceğini söyleyen MHP Adayı Uça, ?Ekonominin dış kaynağa olan bağımlılığı azaltılacak. Kamu açıkları ve kamu borç stoku sürdürülebilir bir duruma getirilecek? dedi. Yaşlılar hakkında da açıklamalarda bulunan Veli Uça, ?65 yaşı üzerindeki muhtaçlara ödenen aylık 105 liradan 250 liraya çıkarılacak. Yaşlısına bakmakla yükümlü yoksul ailelere ayda 320 lira Sosyal Yardım Ödemesi yapılacak. Yoksullara yönelik konut yatırımlarında belediye harç ve vergileri kaldırılacak. Yaşlıların günlük yaşamını sürdürmeleri için çağdaş bakım ve yardım hizmeti sunulacak? dedi. 

 

`YAŞLI BAKIM EVLERİ`
Belli nüfusun üzerindeki yerleşim birimlerinde `Yaşlı Bakım Evleri` açılacağını işaret eden Uça, ?Yalnız yaşayan yaşlıların günlük ihtiyaçlarının karşılanması için destek hizmetleri geliştirilecek. Muhtaç durumdaki yaşlılar için bakıcı/refakatçi sistemi geliştirilecek. Yaşlısına bakmak zorunda olan muhtaç durumdaki ailelere `sosyal bakım yardımı? yapılacak? dedi.
Kırıkkale?nin emekli şehri olduğunu ve emekliler için de partisinin çalışmaları olduğunu söyleyen Veli Uça, Emeklilere her yıl Eylül ayında bir maaş kışa hazırlık yardımı yapılacağını söyleyerek, ?Emekli aylıklarındaki artışlar, enflasyon endeksi yerine, bu kesimin hayat standardını dikkate alan özel endekse göre yapılacak. Ekonomik büyümenin sağladığı refah artışı emekli aylıklarına yansıtılacak. Çeşitli emekli aylıklarındaki farklılıklardan doğan mağduriyetler intibak düzenlemesiyle giderilecek? dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız