İsrail Siyonist bir çetedir

İsrail Siyonist bir çetedir

Petrol İş Şube Başkanı Recep Sefer, İsrail'in dünyanın Siyonist çetesi olduğunu ve İsrail'e büyük bir dersin verilmesi gerektiğini söyledi. Sefer, İşgalci İsrail Devleti, bu kez IŞİD adlı çetenin yarattığı kaotik ortamı bahane ederek Filistin`e karşı kap

PROTESTO EDİLDİ

İsrail`in Gazze`ye yönelik saldırıları Kırıkkale`de sendikalar tarafından protesto edildi.Cumhuriyet Meydanı`nda toplanan Petrol-İş, Türk Metal Sendikası, KESK ve DİSK Kırıkkale Şubesi üyeleri, İsrail`in Gazze`ye yönelik saldırılarına lanet yağdırdı.  Petrol-İş Kırıkkale Şube Başkanı Recep Sefer, yaptığı açıklamada,

İsrail’in dünyanın Siyonist çetesi olduğunu ve İsrail’e büyük bir dersin verilmesi gerektiğini söyledi.Yaşanan olaylar karşısında Allah`ın da bir hesabının olduğunu ve bu hesabın galip geleceğini ifade eden Sefer, şöyle konuştu:

 

SİYONİST KATİLLER

“Siyonist katiller insanlığa karşı saldırılarını derinleştirerek sürdürüyor. Saldırıların ilk gününden bu yana Doğu Kudüs, Batı Şeria ve Gazze`ye havadan, karadan ve denizden yapılan saldırılarda yüzde 80`den fazlası sivil 500`e yakın Filistinli katledilmiştir. 3 bine yakın yaralının yanı sıra 2 bin kadar konut ağır hasar almıştır. Filistin`de katledilen insanlık onuru ve vicdandır”

 

IŞID OLAYLARI

“İşgalci İsrail Devleti, bu kez IŞİD adlı çetenin yarattığı kaotik ortamı bahane ederek Filistin`e karşı kapsamlı bir yok etme operasyonuna girişti. Meşru müdafaa yalanıyla sanki ortada eşit bir çatışma varmış gibi tüm gücüyle saldıran İsrail, yüz binlerce Filistinlinin sefalet içerisinde yaşadığı Gazze`yi yeniden işgal etme, Filistin direnişini yok etme ve işgal edilmemiş bir Filistin toprağı bırakmama çabasında. Irkçı İsrail, işgal ettiği Filistin topraklarında kadın, çocuk demeden katliamlarına devam ediyor.” Dedi.  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ