İsrafı önlemek hepimizin birinci görevi olmalı

İsrafı önlemek hepimizin birinci görevi olmalı

TMO Kırıkkale Şube Müdürü Muharrem Belen ekmek israfı ile ilgili kampanya ya destek için yoğun çalışma içinde olduklarını söyledi. Belen, ekmek israfının imalat aşamasında önlenmesinin en uygun yöntem olduğunu belirterek ekmek artıklarının hayvan yemi ola

EKMEK İSRAFININ ÖNÜNE GEÇİLMELİ
Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Kırıkkale Şube Müdürü Muharrem Belen ekmek israfı konusunda başlatılan kampanya kapsamında yürütülen çalışmalara destek verdiklerini söyledi. Müdürlük olarak yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşın bilgilenmesi amacıyla afiş, broşür ve çeşitli uyarıcı nitelikli çalışmalarla kampanyaya katkıda bulunduklarını kaydetti. Belen ekmek israfının aslında imalat aşamasında önlenmesinin daha etkili olacağını belirtti. 
EKMEK İSRAFINI ÖNLEMEK HERKESİN GÖREVİ
Bu çalışmaların dışında alınması gereken önlemler konusunda çok yönlü çalışmanın olduğuna dikkat çeken Belen bugüne kadar alışılmış olan ekmek artıklarının hayvan yemi olarak kullanılmasının da israf olduğunu söyledi. Yurt genelindeki istatistiklerin ekmek israfının ne denli büyük boyutlarda olduğunu ortaya koyduğunu belirten Muharrem Belen Kırıkkale?deki çalışmalara vatandaşların ilgi gösterdiğini de söyledi. Ekmek israfının önlenmesinin her yönüyle önemli olduğunu da belirten Belen her bireyin bu konuda görevinin olduğunu bunun için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini bildirdi.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü