İsmi yaşayacak

İsmi yaşayacak

Kırıkkale'de İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında anaokulunda program düzenlendi.

Kırıkkale'de İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında anaokulunda program düzenlendi. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin aydınlık geleceği olan çocukları yetiştirmek için büyük çaba içerisinde olduklarını söyledi.

YARINLARIMIZ SİZLERE EMANET

2021-2022 eğitim öğretim yılı itibariyle yeni hizmete giren 8 derslikli anaokuluna, 15 Aralık 2015 tarihinde Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Oğuzlar köyü yakınından geçerken zırhlı aracın mayına basması sonucu şehit düşen Polis Memuru Mustafa Nohut'un ismi verildi. Okul bahçesinde düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi törende yaptığı konuşmada, Türkiye'nin aydınlık geleceği olan çocukları yetiştirmek için büyük çaba içerisinde olduklarını söyledi.

HER BİRİNİZİ AYRI AYRI ÇOK SEVİYORUM

Eğitimin çağdaş toplumun en temel vazgeçilmezi olduğunu hatırlatan Tüfekçi, "Yeni eğitim öğretim yılında, İlköğretim Haftası etkinlikleri sebebiyle, Türkiye'nin aydınlık geleceği olan çocuklarımızı yetiştirecek olan değerli öğretmenlerimizle, o öğrencileri gözünden sakınarak emek emek büyütüp bugünlere eriştiren velilerimizle ve her birinizi ayrı ayrı çok sevdiğimiz siz öğrencilerimizle burada birlikte olmanın kıvancını yaşıyoruz." dedi.

MÜREFFEH BİR SEVİYEYE ULAŞABİLECEK

Eğitim sayesinde müreffeh bir toplum oluşacağını belirten Tüfekçi, şöyle konuştu: "Eğitime değer vermek, eğitimi olmazsa olmazların içine almak, çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bunu başarabilen toplumlar, toplumsal kalkınmayı çağdaşları olan toplumlara göre daha önce başarabilmiş toplumlardır. Bunu başaramayan toplumların kaderi ise geri kalmışlığın kalın çizgileri içinde kalmak olmuştur. Ülkemiz ancak ve ancak eğitime verdiği değer ölçüsünde müreffeh bir seviyeye ulaşabilecektir.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız