İsmi okulda yaşayacak

İsmi okulda yaşayacak

15 TEMMUZ ŞEHİDİ UNUTULMADI...

İsmi okulda yaşayacak

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Emniyet Müdürlüğündeki tankın içinden çıkardığı darbeci tarafından şehit edilen Kırıkkaleli Volkan Canöz´ün ismi, Kırıkkale İmam Hatip Ortaokuluna verildi.

ONAY BELGESİ TAKDİM ETTİ

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Kemal Şamlıoğlu, yaptığı açıklamada Şehit Volkan Canöz´ün isminin Kırıkkale´de bir imam hatip ortaokuluna verildiğini söyledi.  Şehidin Yenimahalle´de bulunan evine başsağlığı ziyaretinde bulunan Şamlıoğlu ve Cihannüma Derneği İl Temsilcisi Hasan Kökrek´le birlikte, Canöz´ün ailesine onay belgesi takdim etti.

EMNİYET DÜŞÜYOR YARDIM EDİN

Şehidin kardeşi Bilal Canöz, o gece son anına kadar abisinin yanında olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın çağrısından sonra dışarı çıktıklarını ve meclise giderken yolda bir vatandaşın ağlayarak, ?Emniyet düşüyor yardım edin? diyerek yalvardığını anlattı.

ÇOK ZOR BİR OLAYDI

Abisinin, Ankara Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde bekleyen tankın içinden çıkardığı cuntacı askerin ateşiyle ensesinden yaralandığını ve şehit düştüğünü kaydeden Canöz, ?Zor bir olaydı ama Rabbim inşallah bir daha yaşatmaz. Bugün bir darbe girişimi olsa bu sefer elim boş gitmem. Bu vatan bizim vatanımız başka gidecek hiç bir yerimiz yok? şeklinde konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ