İşler "Kırıkkale'deki Problemleri Biliyoruz"

İşler

Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa İşler, Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Kırıkkale için projelerini açıkladı.

KIRIKKALE'DEKİ PROBLEMLERİ BİLİYORUZ

Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa İşler Kültür Merkezinde yaptığı toplantıda Kırıkkale için yapacağı projelerinden bahsederek; “Biz bu yola “Davamız Kırıkkale” diyerek yola çıktık. Toplumun içinde olan, mahalleleri, caddeleri, sokakları karış karış gezmiş, insanlarla dertleşmiş birisiyim. O yüzden şehirdeki problemleri çok iyi tespit ettik ve projelerimizi bu yönde hazırladık. Göreve talip olmamız eksikleri tamamlamak, yapılmayanları yapmak, yapılan iyi işleri devam ettirmek içindir" dedi

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Hedefimiz çok kısa süre içerisinde altyapıyı yani temiz su, pis su ve yağmur(sellik) hatlarımızı ve su depolarımızı yenilemektir. Bu sayede su kesintileri, yağmurda su baskınları, kanalizasyon yetersizlikleri ve kötü kokan mazgallardan on yıllarca kurtulmuş olacağız. Tabi ki bunu yaparken şehrimizin su kaynağı olan Yeşil Vadi Arıtma Tesisini de unutmuyoruz. Buranın tam kapasite çalışır hale gelmesi şehre sağlıklı su verilmesi bizim öncelikli vazifemiz olacaktır” dedi.

BÜTÜN PROJELERİMİZ HAZIR

İşler, “Şimdi şehre dokunma vakti diyoruz. Hazırladığımız projelerimizi sizlerle paylaşmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye Yüzyılında Kırıkkale ismini altın harflerle yazdıracak projelerimiz hazır” dedi.


 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız