İşler ailesinin en mutlu günü

İşler ailesinin en mutlu günü

Şehrimizin tanınmış esnaflarından İşler Pastaneleri sahibi Mehmet İşler'in biricik oğlu Cihat ile Servet Özden'in biricik kızı Seda, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Altundal düğün salonunda ki düğün merasiminde ki düğüne İşler Ailesi, eş dos

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU

Feriha-Mehmet İşler çiftinin biricik oğlu Cihat ile Aysel-Servet Özden çiftçinin biricik kızı Seda, Altundal Düğün Sarayında düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle ilk adımlarını attılar.  Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Düğün törenine, eğitim camiası, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde İşler ve Özden aileleri konuklarını kapıda karşıladı.

 

MÜZİK ZİYAFETİ

Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde İşler ve Özden ailelerini yalnız bırakmazken, davetliler müzik ziyafeti eşliğinde doyasıya eğlendi. Ses sanatçıları birbirinden güzel seslendirdiği şarkılar ve türkülerle geceye renk kattı. Ayrıca düğün törenine Ankara’dan gelen Kafkas Ekibi gösteri yaparak büyük alkış topladı.

 

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Mehmet İşler, son derece mutlu olduğunu, oğlu Cihat ile gelini Seda’ya ömür boyu mutluluklar dilediğini söyledi. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı mutlu ve huzurlu günler dilediler. 



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım