İşler Ailesi iftarda buluştu

İşler Ailesi iftarda buluştu

İŞLER PASTANELERİ ÇALIŞANLARI VE AİLELERİ İFTARDA BİR ARAYA GELDİLER

İşler Ailesi iftarda buluştu

Kırıkkale´nin saygın işletmelerinden İşler Pastaneleri çalışanları ve aileleri iftarda bir araya geldiler.

HEDİYE VERİLDİ

İftar yemeği, İşler Pastanesinin işletmeciliğini yaptığı Gök Düğün Salonu´nda gerçekleşti. Yüze yakın çalışan ve ailesinin katıldığı iftar yemeğini sonunda aileler birbirini yakından tanımanın mutluluğu ile evlerine dağıldılar. Organizasyonunu Bekirhan İşler´in yaptığı iftar yemeği sırasında 5 çalışana kura ile çeşitli hediyeler verildi. Çalışanlarda sürpriz yaparak Bekirhan İşler´e gömlek hediye ettiler. Öte yandan hastanede bulunan bir çalışanın Bekirhan İşler telefonda mesaj göndermesi, salonda bulunanları duygulandırdı.

21 YIL HİZMET

Kırıkkale´de 21 yıldır faaliyet gösterdiklerini açıklayan Bekirhan İşler, ?Bu çalışanlar sayesinde gerçekleşti. Birlik beraberliğimiz hiç bozulmadı. İnşallah bundan sonrada bozulmayacak. Bu mutlu günümüz daim olsun. İftar sayesinde aileler birbirlerini yakından tanıma fırsatı buldu. İnşallah gelecek senelerde de bu iftarlarımız devam edecek.?dedi.  

MODERN İŞLETME

Bekirhan İşler, ?Geçmişini günümüzün modern üretim ve işletme sistemleriyle birleştiren İşler Pastaneleri, bir aile şirketi sıcaklığında müşterilerine özenle hizmet vermeye devam etmektedir. Yüzlerce lezzetin bir arada sunulduğu İşler´ de üretim, uluslararası standartlar seviyesinde ve hijyenik ortamlarda deneyimli kadrosu tarafından gerçekleştirilmektedir.?diye konuştu.

BU MUTLULUK BOZULMASIN

Ramazan ayının ayrı atmosferi olduğunu açıklayan Mehmet İşler ise ?Burada İşler ailesiyle iftar yapmaktan son derece mutluyum. Ramazan birlik ve beraberliğin simgesidir, şimdi burada bunu yapıyoruz. Sizlerle çalışmaktan son derece mutluyum. Sizlerin sayesinde bu durumlara geldik. Bizlerde sizlere en iyilerini vermek için çalışıyoruz. Bu mutluluk hiç bozulmasın ve daim olsun.?şeklinde konuştu.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım