İŞKUR´dan iş servisi

İŞKUR´dan iş servisi

?İSTİHDAMDA MİLLİ SEFERBERLİK´ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLİYOR

?İSTİHDAMDA MİLLİ SEFERBERLİK´ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLİYOR

İŞKUR´dan iş servisi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan Gezici İŞKUR Otobüsü, Kırıkkale´de stant açarak vatandaşları bilgilendirdi. ?İstihdamda Milli Seferberlik´ çalışmaları kapsamında otobüsün önemli kaktı sağladığı belirtildi.

PROJE İLE İSTİHDAMIN ARTIRILMASI HEDEFLENİYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan Gezici İŞKUR Otobüsü Kırıkkale´ye geldi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan İŞKUR Müdürü Arif Ay, ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın çağrıları sonucu işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik olarak başlatılan ?Çalışma Hayatında Milli Seferberlik´ programının yoğun bir şekilde devam ediyor? dedi.

İŞ EDİNMEYLE İLGİLİ EĞİTİMLER VERİLİYOR

İl Müdürü Ay, ?2017 yılı Ocak ayından günümüze kadar Kırıkkale´de istihdam seferberliği kapsamında artı istihdam ve mesleki eğitim programları aktif bir biçimde uygulanmakta. Sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarınca, toplantılar düzenlenerek işverenlerin aktif bir biçimde bu istihdam teşviklerinden faydalanmaları için çeşitli bilgilendirme toplantıları düzenlenmiştir.?

BU ÇALIŞMALARLA FARKINDALIK OLUŞTURULUYOR

?İstihdam seferberliği kampanyası kapsamında tüm illeri gezen İŞKUR otobüsümüz Kırıkkale Merkez, Keskin, Bahşılı, Yahşihan ve Balışeyh ilçelerinde vatandaşlarımıza İŞKUR hizmetlerini yerinde sunmuştur. Bizlerde şehrimizde ekonomiye ve istihdama katkı sağlamak amacıyla imkânlar dâhilinde elimizden gelen çaba ve gayretleri gösteriyoruz. Bilgilendirme konusunda da vatandaşlarımız arasında büyük farkındalık oluşturuluyor? dedi.

Haber Merkezi



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı