İş-Kur Önünde İş Umudu

İş-Kur Önünde İş Umudu

Belediyeye başvuran binlerce adayın durumu netlik kazanmamışken Çağrı Merkezine alınacak 125 kişilik iş başvurusu işine bin 500 kişi başvuruda bulundu.

ÇAĞRI MERKEZİ İÇİN BELEDİYEYE BAŞVURAN BİNLERCE ADAYIN DURUMU NE OLACAK?

İş-Kur Önünde İş Umudu

Belediyeye başvuran binlerce adayın durumu netlik kazanmamışken Çağrı Merkezine alınacak 125 kişilik iş başvurusu işine bin 500 kişi başvuruda bulundu.

İŞ-KUR ÖNÜNDE İZDİHAM OLDU

İş-Kur ile bir işletmenin ortak yapılan projede 18 ile 35 yaş arasındaki gençler sabahın ilk saatleriyle birlikte İş-Kur önünde birikmeye başladı. İş başvurusunda bulunan gençlerin bazıları işsizlikten şikâyet ederken, bazı gençlerin ise, aileleri destek için geldi. İş bilgisi hakkında bilgi vermek için masaya çıkan Kırıkkale İş-Kur Müdürü Nazım Ulu’nun sesinin duyulmaması gençlerin tepkisine sebep oldu. Gençler, konuşmayı yüksek sesle yapılmasını ya da ses sistemi kurulmasını istedi.

4 AY MAAŞLAR İŞ-KUR’DAN

İşe gireceklerin ilk 4 ayının maaşının İş-Kur tarafından karşılanacağını açıklayan Müdür Nazım Ulu, 4 ay süresince her gün 20 lira stajyer ücreti verileceğini söyledi. İş için kurum içine 14 tane masa kurulduğunu açıklayan Ulu, “Masalarda görevlilerimiz işlemleri tek tek kayıt altına alıyor. Kayıt altına alınan vatandaşlar, daha sonra yazılı ve sözlü mülakatta geçecek. Ardından noter huzurunda çekiliş yapılacak. Başarıyla geçenler, staja tabi tutulacak. Ardından iş başı yapılacak.” dedi.

KESİNLİKLE TORPİL OLMAYACAK

İşe alınmada torpil olmadığını belirten ve 125 kişilik işe bin 500 kişinin başvurduğunu açıklayan Assistt Bölge Koordinatörü Burak Çoban ise “Bütün işlemleri başarıyla bitirenlere 1 Aralık 2013 tarihinde işe başı yapacak.” diye konuştu.



Sarp Kaya
13.08.2013 03:12:46
İşte Kırıkkale`nin durumu; eskiden MKE zamanında herkesin işi vardı, huzur ve refah vardı. Şimdi ise, gençlerde işsizlik sorunu, sosyal aktivite sorunu, özgüven eksikliği sorunu. Araştırma yapın hepsi üniversite mezunudur. Bir hükümet düşünü ki işsizlikten, fakirlere yapılan yardımdan iyi bir şeymiş gibi önemli bir çalışmaymış gibi bahsediyor. DURMAK YOK YOLA DEVAM..

cemre
15.08.2013 13:09:56
Sınavda önce kılavye testi sonra IQ testi yaptılar 50 IQ sorusunu 20 dk cevaplayın dediler. Bu kadar izdihama ve bu sorulara değmezdi.

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı