İŞKUR kiradan kurtuluyor

İŞKUR kiradan kurtuluyor

Çalışma ve İş Kurumu için arsa tahsisi yapıldı. Kırıkkale İl Müdürü Nazım Ulu, Bu güne kadar kiralık binalarda hizmet vermekteydik tahsis edilen arsada kendi binamızı yapacağız” dedi.

ARSA TAHSİSİ YAPILDI

Ulu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ancak bu hizmetleri daha iyi yürütülebilmesi, kendi hizmet binamızı yapmak için arsa araştırılmış, bu araştırmalar sonucunda hazineye ait Gürler Mahallesindeki arsa İl Müdürlüğümüze hizmet binası yapılması için tahsis edilmiştir. Bu arsanın il müdürlüğümüze tahsisi için emeği geçen Sayın Valimiz Ali Kolat başta olmak üzere diğer tüm yetkililere kurumumuz adına teşekkür ederim” dedi.

TÜM ÇALIŞMALARI BAŞLATTIK

Ulu şöyle konuştu: “Hizmet binası için, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü teknik personellerinden Jeoloji Mühendisi Ali Gökçe, İnşaat Mühendisi Can Arslan, zemin yapısı ve yapılaşmaya uygunluğu açısından Kırıkkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik personeli ile birlikte Jeoloji Mühendisi Ebru Köse, Jeoloji Mühendisi Osman Sür ile birlikte İl Müdürlüğümüzün yetkililerinin de bulunduğu ortamda 13.02.2015 tarihinde zemin etüdü yapılmıştır.”



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı