İŞKUR engellinin umudu

İŞKUR engellinin umudu

Kırıkkale Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Nazım Ulu, engellilere yönelik İŞKUR hizmetlerinin aralıksız sürdüğünü söyledi. Ulu bu zamana kadar 327 engellinin çeşitli işlerde istihdam edildiğini bildirdi.

327 ENGELLİYE İŞ SAĞLANDI

Ulu açıklamasında “Engellilerin mesleki eğitim ve rehabilitasyonları ile istihdamlarını temel görev olarak gören Kırıkkale İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından bugüne kadar 20 adet proje yapılmış olup toplam 303 engelli vatandaşımız bu projelerden faydalanmıştır. İl Müdürlüğü personelimiz tarafından işverenlere yapılan ziyaretler ve personelin birebir çabaları sayesinde 2013-2014 yıllarında ise toplam 327 engelli vatandaşımızı özel sektör işyerinde işe yerleştirildi” dedi.

ENGELLİLERE DANIŞMANLIK HİZMETİ

Ulu, İl Müdürlüğünde görevli iş ve meslek danışmanları tarafından engelli vatandaşlara mesleki yönlendirme, işgücü yetiştirme kurslarına yönlendirme, işe yerleştirme, işe uyum desteği ve danışmanlık hizmetleri verdiklerini belirterek, Engeliler Haftasının, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına olan duyarlılığın artırılmasına vesile olmasını temenni eder, hayatın her alanındaki başarıları ile bizlere ilham veren ilimiz genelindeki engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine, daha mutlu, huzurlu ve güzellikler dolu bir gelecek diler, en içten sevgilerimi sunarım" dedi. 



ali kılıç
3.12.2014 13:10:23
Keskinliysen iş var.Milletvekillerden torpilliysen Fatih Köksaldan yada Mürsel Akçaydan torpilliysen iş var.İş Kur müdürüne yakınsan iş var.Bunlar yoksa kaldırımları arşınlamaya devamm eettt.............

1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı