İŞKUR 150 Bin TL Hibe Desteği Sunuyor

İŞKUR 150 Bin TL Hibe Desteği Sunuyor

İŞKUR İl Müdürü Ferhat Metin engelli ve eski hükümlü girişimci adaylarına yönelik hibe desteği başvurularının 15 Aralık'a kadar yapılabileceğini söyledi.

ENGELLİ VE ESKİ HÜKÜMLÜLER KENDİ İŞİNİ KURACAK 

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ferhat Metin, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü'nün engelli ve eski hükümlülerin kendi işlerini kurmalarına ve engellilerin işe uyumlarını ve mesleki eğitimlerini geliştirmelerine yönelik projelere destek verdiğini söyledi.  

KENDİ İŞİNİN PATRONU OLACAKLAR 

İŞKUR, kendi işinin patronu olmak isteyen engelli ve eski hükümlülere destek olmaya devam ediyor. İŞKUR İl Müdürü Ferhat Metin, kendi işini kuracak engellilere 150 bin TL’ye, eski hükümlülere ise 110 bin TL’ye kadar hibe desteği verileceğini duyurdu. 

SON GÜN 15 ARALIK  

İl Müdürü Metin ‘Hibe başvuruları engelli vatandaşların başvuru sürecini kolaylaştırmak amacıyla e-Devlet üzerinden alınacak. İl Müdürlüğü veya Hizmet Merkezlerine elden veya posta yolu ile yapılacak proje başvuruları kabul edilmeyecek. Başvurular 15 Aralık’a kadar “Proje Başvuru Rehberi”nde istenilen tüm bilgi ve belgeler hazırlanarak yapılabilecek. 

BAŞVURULAR İÇİN ALO 170 

Eski hükümlüler ise “Proje Başvuru Rehberi’’nde belirtilen usul ve esaslar çerçevesinde aynı tarihe kadar ikamet ettikleri yerlerdeki Adalet Bakanlığı’nın ilgili birimleri(denetimli serbestlik müdürlükleri, koruma kurulları gibi) üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Başvurular için ayrıntılı bilgi Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlükleri, www.iskur.gov.tr(Duyurular), 444 75 87, Alo 170 aracılığıyla edinilebilecek” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız