İŞKUR 152 engelliyi meslek sahibi yaptı

İŞKUR 152 engelliyi meslek sahibi yaptı

152 ENGELLİ MESLEK SAHİBİ OLDU

İŞKUR 152 engelliyi meslek sahibi yaptı

Çalışma ve İş Kurumu il Müdürü Nazım Ulu, engellilerle ilgili 11 mesleki eğitim programı yaptıklarını söyledi. Ulu bu programlar dâhilinde bu zamana kadar 152 engellinin meslek sahibi olduğunu bunlardan 48´nin işe yerleştirildiğini bildirdi.

152 ENGELLİ MESLEK SAHİBİ OLDU

Kırıkkale İŞKUR İl Müdürü Nazım Ulu,  İş-Kur İl Müdürlüğünce engellileri topluma kazandırmak ve meslek sahibi yapmak için 11 adet mesleki eğitimi projesi yapıldığını, bu projelerle 152 engelliye mesleki eğitim kursu açılarak, bu engellilerin meslek sahibi olduğunu söyledi.

KREDİ DESTEĞİ SAĞLANIYOR

İl Müdürü Nazım Ulu 2016 yılı içerisinde engellilerle ilgili düzenlenen kurslarda meslek sahibi olanlardan 48´nin işe yerleştirildiğini belirterek ?2016 yılının 48 engelliyi işe yerleştirdik. Engellilerle ilgili mesleki eğitim vermek isteyen Kamu Kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının İl Müdürlüğümüze proje sunmaları halinde engellilere günlük 20 TL cep harçlığı vererek mesleki eğitim kursları açılabilecek İş kurmak isteyen engelli kardeşlerimizden İş- Kur´ a proje sunmaları halinde 36.000,00 TL hibe kredi verilebiliyor? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü