İşitme Engelliler rakip tanımıyor

İşitme Engelliler rakip tanımıyor

İSTANBUL´DA GOL OLUP YAĞDILAR

İşitme Engelliler rakip tanımıyor

2016-2017 Futbol sezonuna iyi bir çıkış yapan Kırıkkale İşitme Engelliler Futbol Takımı rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

HEM İÇERİDE HEM DIŞARIDA

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında oynadığı maçı 1-0 kazanan Kırıkkale İşitme Engelliler futbol takımı hafta sonun deplasmanda oynadıkları maçı 3-1 kazanmanın sevincin takım arkadaşlarıyla birlikte kutladılar. Sezonun ilk maçında kendi sahasında rakibi olan Gölcük işitme engelli futbol takımını kendi sahasında 1-0 yendi. İkinci maçına çıkan Kırıkkale İşitme engelliler futbol takımı deplasmanda İstanbul avcılar işitme engelliler futbol takımını 3-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

İSTANBUL´DA GOL OLUP YAĞDILAR

Kırıkkale İşitme Engelliler Futbol Takımı deplasmanda rakibi olan İstanbul Avcılar işitme engelliler spora gollerini Burak Akkurt ve tek golü de İsmail Kurt oğlu fillere gönderdi ve deplasmandan 3 puanla döndüler. Kırıkkale işitme engelliler spor takımı bu Pazar günü saat 12´de Düzce İşitme Engelliler futbol takımını ağırlayacak. Yahşihan Yenişehir´de Pazar günü saat 12´de her iki takımı karşı karşıya gelecekler.

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Kırıkkale İşitme Engelliler Futbol Takımı liderliği sürdürmek istiyor. Kırıkkale İşitme Engelliler Spor Kulüp Başkanı Bahadır Göçer, ?Bu Pazar günü sahamızda rakibimizi olan Düzce İşitme Engellilerspor´u yenerek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ