İşiniz çok zor

İşiniz çok zor

Vali Ali Kolat gazetecilik mesleğinin her yönüyle çok zor olduğunu söyledi. Kolat 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecileri kabulünde gazetecilerin mesai mefhumu olmaksızın çok ağır şartlara rağmen çalışan emekçiler olduğunu bildirdi.

1961 ANAYASASI İLE YAŞIT

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin ve beraberindeki gazeteciler 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Vali Ali Kolat’ı ziyaret etti. Kırıkkale`de görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutlayan Vali Kolat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nün 1961 anayasasıyla birlikte doğduğunu, 12 Mart muhtırasında verilen hakların bir kısmın alınmasıyla birlikte gazeteciler bayramının bayram olmaktan çıktığını ve çalışan Gazeteciler Günü olduğunu, çalışan gazetecilere patronları arasında çekişmeden dolayı çalışan Gazeteciler Günü olarak anılmaya başlandığını söyledi.

YEREL GAZETECİLERİN İŞİ ZOR

Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin ise yerel basının geniş kitlelere seslenebilme ve bu kitlelerin seslerinin duyurabilme açısından önemli bir iletişim aracı olduğunu söyledi. Çetin yerel gazetecilerin olayların içinde direk yer almasında9n dolayı işlerinin daha zor olduğunu belirtti. Ziyarette gazetemizi imtiyaz sahibi Mehmet Altundağ, Yazıişleri müdürü Murat Karadağ ve muhabir Ferman Aybars temsil etti. Konuşmaların ardından Vali Kolat gazetecilerle bir süre sohbet ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çekindi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ