İşin esası vatandaşa hizmettir

İşin esası vatandaşa hizmettir

KÜ´DE KONFERANSA KATILDI

İşin esası vatandaşa hizmettir

Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi  Şeref Malkoç, beraberinde Kamu Denetçisi Hüseyin Yürük ve Genel Sekreter İbrahim Kılınç ile birlikte Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı ziyaret etti. 

KÜ´DE KONFERANSA KATILDI

Vali Haktankaçmaz tarafından karşılanan ve Valilik Şeref Defterini imzalayan Malkoç, Kırıkkale Üniversitesinde bugün düzenlenen konferansda; öğrencilere, Denetçiliği Kurumu´nu ve Türkiye´nin 21. Yüzyılda ne kadar önemli bir ülke olduğunu anlattığını ifade etti. 

VATANDAŞA HİZMET İŞİN ESASI

Vatandaşa hizmetin işin esası olduğunu vurgulayan Kamu Başdenetçisi Malkoç, kamu hizmetleri sürerken bunların kalitesinin artırılması, Türkiye´de halkla, devlet dayanışmasının artması noktasında Kamu Denetçiliği Kurumu´na önemli görevler düştüğünü belirtti.

KAMU DENETÇİLİĞİ KURUMU YENİ BİR KURUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Haktankaçmaz´da, Kamu Denetçiliği Kurumu´nun ülkemizde yeni bir kurum olduğunu, idareyle kurum arasında öncelikle bir hakem rolünü yerine getirdiğini ifade ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı Malkoç´a ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan´ın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Haktankaçmaz, Kamu Başdenetçisi Malkoç´a günün anısına hediye takdim etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ